Elektrinis rankšluosčių džiovintuvas Bosse 1230x330, juodas matinis

569,00 €
455,01 €

Elektrinis rankšluosčių džiovintuvas Bosse 1230x330 su integruotu teno valdikliu ir paslėptu laidu. IŠMANUS - įjungimo/išjungimo mygtukas, 2h, 4h Boost funkcija. Džiovintuvas turi 2 ir 4 valandų laikmatį. Galima nustatyti, kad kas dieną džiovintuvas įsijungtų tuo pačiu metu. UNIVERSALUS - 220V pajungimas iš sienos arba su kištuku (komplekte), kairėje arba dešinėje pusėje. TAUPUS - 70W galia. SAUGUS - saugos klasė IP44.

Likutis pas tiekėjus
Kiekis
Likutis pas tiekėjus
Gaukite į namus už 6.99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

PM-BO1BA
Garantija (m)
2 metai
Spalva
Juoda matinė
Tipas
Universali montavimo pusė - kairė arba dešinė
Gamintojas
P.M.H. Čekija

Aprašymas

P.M.H rankšluosčių džiovintuvai patiks ir patiems išrankiausiems klientams, kadangi įmonė siūlo platų asortimentą, kuriame galėsite rasti skirtingų spalvų ir dizaino gaminius. Atsižvelgdami į klientų poreikius, jie sukūrė kolekcijas, kuriose labiausiai patikusį variantą galės surasti tiek klasikos, tiek išskirtinumo mėgėjai. P.M.H. rankšluosčių džiovintuvai Įmantrios formos ir ryškūs atspalviai pagyvins vonios kambario interjerą ir leis rankšluosčių džiovintuvui tapti pagrindiniu interjero akcentu, tačiau P.M.H kompanija daug dėmesio skiria ir įrenginių kokybei. Nuo 1991 metų Čekijoje įsikūrusi įmonė sparčiai išpopuliarėjo ir dabar savo gaminius eksportuoja į kitas valstybes. Arsan.lt asortimente rasite skirtingų dydžių ir matmenų rankšluosčių džiovintuvus, kuriuos lengvai įmontuosite bet kokio dydžio vonios kambaryje.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį