Grohe Blue Home L formos maišytuvas plautuvei 368 mm su bluetooth ir WIFI

2 941,00 €
2 206,00 €

Grohe Blue Home maišytuvas plautuvei su vandens filtravimo funkcija bei vandnes prisotinimu angliarūgšte.

Galima rinktis ne tik standartinį vandenį, tačiau ir tris skirtingus filtruoto vandens tipus. Paspaudus mygtuką galima rinktis filtruotą negazuotą vandenį, lengvai gazuotą ir stipriai gazuotą vandenį. LED mygtukais galėsite nustatyti kokį vandens tipą norite pasirinkti. Taip pat mygtuko spalva įspės kada reikia pakeisti vandens filtrą. Maišytuvo paviršius padengtas chromu ir yra itin lengvai prižiūrimas. 

Užsakomoji prekė, įprastai terminas 4-8 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Spalva
Kiekis

Meistro paslauga

45.00 €* - Naujo maišytuvo sumontavimas
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 4-8 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 6.99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

31539000
Garantija (m)
5 metai
Maišytuvo pasukimo kampas
360°
Vandens pajungimas
3/8"
Ištraukiama žarna
Yra
Programavimo funkcija
yra
Produkto lygmuo
Premium (Stilingi, individualūs, funkcionalūs)
Sensorika
Nėra
Maišytuvo forma
L
Filtravimo sistema
Yra

Aprašymas

SilkMove 28 mm. keramikinė kasetė padės užtikrinti ilgaamžį maišytuvo veikimą. Maišytuvą galima pasukti 360 laipsnių kampu. Filtruotas vanduo ir vanduo iš vandentiekio į maišytuvą atbėga skirtingais pajungimais, todėl galimą pasirinkti ar norite vandens iš vandentiekio ar norite filtruoto vandens.

Grohe Blue Home vandens šaldiklis sugeneruoja 3 litrus atšaldyto/gazuoto vandens per valandą, per kurią sunaudoja 180 vatų energijos. Šiai prekei tinka Grohe Blue S dydžio filtras, Grohe Blue anglies filtras ir Grohe Blue magnio+ filtras.

Komplekte su maišytuvu yra Grohe Grohe Blue S dydžio filtras su 425 g. anglies dioksido talpa. Filtras turi reguliuojama vandens kietumo nustatymo funkciją.

Vandens filtravimo sistemos išmatavimai yra 455 x 500 x 200 mm.


Grohe Blue - Tyras, gaivus vanduo be kalkių nuosėdų. Grohe Blue, ne tik puikaus skonio vanduo, tačiau jis taip pat suteikia turtingesnį skonį Jūsų arbatai bei kavai.
Priežiūra.  Filtras, efektyviai geba išvalyti iki 600l vandens, vėliau pagal gamintojo rekomendacijas turi būti keičiamas į naują filtrą. Maišytuvo valymui naudokite tik muilą ir vandenį. Niekada nevalykite maišytuvo paviršiaus su šveitikliais bei valikliais turinčiais abrazyvinių dalelių, taip pat venkite naudoti chemines priemones, kurios gali pažeisti maišytuvo paviršių.

Šis maišytuvas yra su integruotu Bluetooth® 4.0* ir WIFI sąsaja skirta duomenų nuskaitymui, perdavimui ir maišytuvo valdymui. Ši sąsaja leidžia valdyti bei matyti maišytuvo  angliarūgštės (CO2) užpildymo lygi atsisiųstoje programėlėje. Programėlės atsisiunčiamos iš Googlestore arba Appstore.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį