Ravak Dušo kabina Matrix MSRV4 90x90cm, pasirinkite profilių spalvą

1 009,00 €
798,00 €
798,00 € - 813,00 €

Kabinoje dominuoja kvadratinės ir stačiakampės formos, kurias paryškina šoniniai ir viršutinis profiliai. Aukščiausia galima medžiagų apdirbimo kokybė. Dviejų dalių slankiojančios durų sistemos veikimą užtikrina 20mm skersmens ratukai su nerūdijančiais, nereikalaujančiais priežiūros guoliais, kurie juda grioveliais. Šis mechanizmas apsaugo nuo užsikirtimų ir judančių dalių susikryžiavimų bei užtikrina negendančią ir tylią durų slinktį. Dėl slankiojančių durų nesumažėja vonios kambario erdvė, vanduo nesukelia nepatogumų ir nevarva ant grindų.

  • Gamintojo garantija: 5 metai;
  • Pagaminta iš apsauginio stiklo: 6/8 mm;
  • Gaminio aukštis: 195 cm
  • 885-905mm x 885-905mm x 1950 Įėjimas 500 mm
  • Profilių spalvos – balta, poliruoto aliuminio, satino; rankenos ir jungiamieji elementai – dengti chromu
Prekė palaikoma Lietuvos sandėliuose. Įprastai pristatome per 5-7d.d. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Spalva
Kiekis

Meistro paslauga

150.00 €* - Naujos dušo kabinos montavimas, prijungimas, tarpų padengimas silikonu
180.00 €* - Senos demontavimas ir naujos dušo kabinos montavimas, prijungimas, tarpų padengimas silikonu
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso
Prekė palaikoma Lietuvos sandėliuose. Įprastai pristatome per 5-7d.d. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 20,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

1WV77C00Z1
Garantija (m)
5 metai
Aukštis mm
1950 mm
Pagaminta iš
Saugaus 6 mm grūdinto stiklo
Dušo durų atidarymo tipas
Stumdomos durys
Dušo kabinos nominalus dydis
90x90cm

Aprašymas

Modelis tinkamas montuoti ant visų tipų dušo padėklų arba ant grindų, kuriose suformuotas nuolydis su dušo trapu ar lataku. Dėl stumdomų durų, modelis tinkamas vonios kambariuose, kur nėra daug vietos ir atveriamos dušo durys galimai kliudytų kitus prietaisus (vonios spintelę, klozetą ar kt.). Ravak stiklai padengti anticalc danga, todėl sukuria papildomą apsaugą nuo vandens lašų užsilaikymo ant stiklų. Ši danga priklausomai nuo dušo kabinos naudojimo gali būti atnaujinama kas pusę metų.

Kokybiškos medžiagos Gamybai naudojami aukščiausios kokybės komponentai – aukščiausios kokybės aliuminis, visų metalų jungiamosios medžiagos, chromuoti elementai. Konstrukciją sudaro aštuonių milimetrų saugus stiklas, padengtas AntiCalc sluoksniu, kuris apsaugo stiklo paviršių nuo vandens kalkių nuosėdų.

Įtaigus dizainas Dušo kabina Matrix yra tipiškas tiesių linijų ir plokščios formos lygiagretainis. Dušo kabiną natūraliai atskiria viršutinis ir šoninis profiliai. Dušo kabina neturi apatinio profilio, o tai dar labiau patobulina jos dizainą - kai dušo kabina statoma ant keraminių plytelių, apatiniai profiliai neužgožia jų grožio.

RAVAK dizainas Savo pirkėjams mes siūlome ne tik originalius, bet ir praktiškus, naudingus bei saugius gaminius. Sugebėjimas pamatyti grožį - tai dar ne viskas. Gero dizaino pagrindas yra estetinis mąstymas ir harmonijos suvokimas. Profesionalus dizaineris, pirmiausia, turi būti geras technikas ir konstruktorius, sugebantis įvertinti praktines gaminio savybes ir suteikti jam estetinio originalumo. Dėl šios priežasties savo gaminiams kurti RAVAK išsirinko tokias dizaino dirbtuves, kurios sėkmingai konkuruoja su kitomis konkrečioje srityje, pvz., automobilių pramonėje. Tie patys dizaineriai, kurie projektuoja žymiausių automobilių kėbulus ir interjerus, dirba ir kompanijoje RAVAK.

RAVAK gaminiais galite pasitikėti Už mūsų sėkmės slypi laikymasis esminių taisyklių, tokių, kaip aukščiausios kokybės užtikrinimas, išskirtinių technologijų naudojimas, mūsų patyrusių meistrų rankų miklumas ir orientavimasis į originalų autorinį dizainą. Būtent tai skiria mus nuo konkurentų - mūsų gaminiai visais atžvilgiais orientuojami į klientus – juose atsispindi šiuolaikinės tendencijos, todėl jie patinka net patiems reikliausiems iš Jūsų. Turtingo gaminių asortimento ir apgalvoto dizaino dėka siūlome sprendinius visam vonios kambariui, įskaitant profesionalias konsultacijas ir aptarnavimą. Mūsų gaminiai yra aukščiausios kokybės, sertifikuoti, ir dėka to jiems suteikiame ilgesnę garantiją.

ATSISIUNTIMAI

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį