Dušo kabina Ravak PSKK3 - 80,90,100cm

600,00 €
474,00 €
463,00 € - 616,00 €

Pusapvalė dušo kabina, iš Ravak Pivot serijos. Dušo kabiną sudaro dvi lygios nejudančios dalys ir viena lenkta dalis - pasukamojo tipo durys. Pasukę gaminį 180°, gausite kairįjį/dešinįjį įėjimo variantą. Įrengiama vonios kambario kampe ant padėklų RAVAK RONDA, ELIPSO, ELIPSO PRO, ELIPSO PRO FLAT, ELIPSO PRO CHROME arba tiesiog ant grindų su įrengtu dušo kanalu arba trapu. 

Dušo kabinos aukštis - 1900mm. Užpildas - saugaus 6mm storio, grūdinto stiklo. Yra galimybė rinktis iš balto, juodo, pilko bei chromuoto profilių. Dušo kabinai suteikiama 5 metų garantija. Nuoroda į gamintojo puslapį.

RAVAK AntiCalc® sukuria ant stiklo nematomą vandeniui nelaidų sluoksnį ir taip apsaugo stiklą nuo nešvarumų nuosėdų, tokių, kaip pvz. kalkės.

Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Dydis
Vitražas
Profilio spalva
Kiekis

Meistro paslauga

150.00 €* - Naujos dušo kabinos montavimas, prijungimas, tarpų padengimas silikonu
180.00 €* - Senos demontavimas ir naujos dušo kabinos montavimas, prijungimas, tarpų padengimas silikonu
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 20,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

37644101Z1
Garantija (m)
5 metai
Aukštis mm
1900 mm
Spindulys mm
R500
Komplektą sudaro
Profilių konstrukcija su stiklo užpildu
Dušo kabinos užpildas
Stiklas "Transparent"

Aprašymas

RAVAK PSKK3-80 pusapvalė, trijų dalių, varstoma dušo kabina (37644100z1), baltu profiliu bei skaidriu stiklu. Svarbus šios dušo kabinos elementas yra praktiška ir ergonomiška rankenėlė, kurią panaudosite kaip rankšluosčių kabyklą. Dušo kabinoje Pivot įstatytas nepažeidžiamas ašinis durų varstymo mechanizmas. Dėl medžiagos tvirtumo ir konstrukcijos šis mechanizmas beveik nereikalauja priežiūros, taip pat užtikrina nepriekaištingą gaminio eksploataciją.Dušo kabinos vitražai yra pagaminti iš skaidraus grūdinto 6 mm storio stiklo. Stiklo plokštės padengtos apsauginiu sluoksniu AntiCalc, kuris apsaugo stiklą nuo purvo, kalkių ir kitų vandens nuosėdų.

"Anticalc" – Visos šios serijos dušo kabinos yra padengtos apsauginiu sluoksniu AntiCalc® - nematoma apsauga nuo purvo ir vandens nuosėdų. Nano danga suteikia stiklo užpildui papildomo lygumo, mikroskopiniame lygyje, todėl nešvarumai paprasčiausiai neturi kur prikibti. Technologija leidžia lengviau prižiūrėti dušo kabiną. Nano danga yra atnaujinama. Priklausomai nuo dušo kabinos naudojimo intensyvumo, šią dangą reikia atnaujinti kas pusę metų, tačiau tai nėra privaloma.

Baltos spalvos kabina tiekiama su baltos arba chromo spalvos rankenėlėmis ir vyriais, satino spalvos kabina - su satino spalvos rankenėlėmis ir vyriais, blizgaus aliuminio spalvos kabina - su chromo spalvos rankenėlėmis ir vyriais. Apsukę kabiną 180° kampu, gausite kairįjį arba dešinįjį durų atidarymo variantą. 

Dėmesio! Dušo kabina - tai profilių su užpildu konstrukcija, sujungianti dvi kampines sienas. Nuotraukose matomi dušo padai,sifonai ir kita dušo įranga - įsigyjama papildomai. Vartotojams suteikiama teisė pasirinkti ir papildomai nusipirkti akrilo,akmens masės ar plieninį dušo padą (pagal norus ir poreikius), sifoną bei maišytuvų sistemas dušui. Jei dušo kabina bus statoma tiesiai ant grindų, tuomet turi būti įrengtas grindų nuolydis su nutekamuoju lataku arba trapu. Visas papildomai įsigyjamas prekes rasti galima mūsų elektroninėje parduotuvėje. Neradus norimo modelio, prašome kreiptis parduotuvėje nurodytais kontaktais.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį