Prekę galite atsiimti sekančią dieną arba pristatymas per 2d.d.

Villeroy & Boch ViClean-I 200 išmanus pakabinamas klozetas, pasirenkama spalva

5 239,90 €
2 974,00 € - 5 239,90 €

Villeroy&Boch ViClean-I 200 - tai pakabinamas klozetas, pagamintas iš sanitarinės keramikos.

Šis klozetas puikiai tiks lientams, kurie tikisi maksimalios higienos, lengvo naudojimo ir estetikos. Jis švelniai ir kruopščiai nuplauna šiltu vandeniu, o dėl prailginamo džiovintuvo antgalio Jums visai nereiks tualetinio popieriaus.

Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Spalva
Kiekis

Meistro paslauga

67.50 €* - Naujo pakabinamo klozeto sumontavimas prie sumontuoto rėmo
135.00 €* - Naujo pakabinamo klozeto ir WC rėmo sumontavimas
180.00 €* - Pakabinamo klozeto demontavimas ir naujo klozeto montavimas, prijungimas
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 14,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

V0E200R7
Garantija (m)
5 metai
Komplektacija
WC puodas tvirtinimo elementai unitazo dangtis valdymo pultelis
Komplektas
Be potinkinio rėmo
Gaminio Serija
ViClean
Vandens nuleidimo technologija
Washdown
WC puodo plotis
38.5 cm
Dangčio tvirtinimas
Standartinis
Papildoma danga
Padengta papildoma "CeramicPlus" danga

Aprašymas

Elegantiška šio modelio išorė slepia aukštos kokybės bidė funkcijas, kurios sumaniai integruotos keramikoje. Galite rinktis ir vieną iš trijų srauto tipų: nuolatinio vandens srauto, pulsuojančio masažinio dušo arba HarmonicWave - dušo su svyruojančiais ir besisukančiais judesiais. Vandens temperatūrą, srauto tipą ir srauto intensyvumą galima lengvai pritaikyti programėle arba nuotoliniu būdu.

Patogi džiovintuvo funkcija. Integruotas šilto oro džiovintuvas užtikrina optimalų šviežumą ir higieną. Viduje paslėptas antgalis išplečiamas ir naudojamas ComfortDry funkcijai: taip džiovinama daug efektyviau ir tikslingiau.

Tualeto šildymas. Šildoma „ViClean-l 200“ klozeto sėdynė ir dangtis išsiskiria patogumu: kai naudojama aukštos kokybės Duroplast sėdynė, ji tolygiai įšyla per kelias sekundes. Temperatūra gali būti reguliuojama individualiai. Eco režimas, kurį galima įjungti, kad automatiškai sumažintų sėdynės šildymo temperatūrą, kai ji nenaudojama, taupant energiją.

Valdymas sensoriniu jutikliu. Unitazo sėdynėje ir dangtyje integruotas jutiklis užtikrina, kad visos funkcijos būtų įjungtos tik tuo atveju, jei kas nors naudojasi dušo tualetu. Visos dušo tualeto funkcijos įjungiamos tik tada. Tai apsaugo nuo netyčinio dušo funkcijos įjungimo. Jutiklis yra nepastebimai įmontuotas į tualeto sėdynę ir dangtį.

Elegantiškas ir išmanus dizainas. Apdovanojimus pelnęs ViClean-l 200 dizainas. Iš pirmo žvilgsnio jis neatrodo kaip tualetas su dušu, nes technologija yra itin sumaniai ir subtiliai paslėpta viduje. Dušo ir džiovintuvo antgalis yra lygiai integruoti į skydelį, todėl dangtis atrodo estetiškai. Tikslus meistriškumas ir aukštos kokybės medžiagų derinys iš keramikos ir Duroplast. Elegantiškas ir modernus dizainas, kuris puikiai tiks bet kuriame vonios kambaryje. 

Higieniška kiekviena detalė. Aukštos kokybės medžiagos, inovatyvi paviršiaus apdaila ir modernus dizainas užtikrina maksimalią higieną ir lengvą valymą. Dušo antgalis automatiškai nuplaunamas prieš ir po kiekvieno naudojimo. Vandenį taupantis ir kruopštus DirectFlush vandens srautas CeramicPlus paviršius patikimai apsaugo nuo kalkių ir nešvarumų likučių, palengvindamas valymą. Unitazo dizainas be apvado užtikrina lengvą ir efektyvų valymą

Intuityvus ir patogus valdymas. Ypatingas tualeto patogumas taip pat reiškia ypač lengvą valdymą: ViClean-I 200 galima valdyti tiek nuotolinio valdymo pulteliu, tiek nemokama išmaniojo telefono programėle. Visus nustatymus galima išsaugoti ir patogiai suaktyvinti asmeniniame programėlės profilyje. Programą galima naudoti „Android“ ir „iOS“.

  • Gaminiui suteikiama 5 metų gamintojo garantija. 
  • Villeroy & Boch yra novatoriška vokiška įmonė, turinti gilias tradicijas ir yra vienas svarbiausių prekių ženklų Vokietijoje, Europoje ir pasaulyje. Gamintojo puslapis.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį