Prekę galite atsiimti sekančią dieną arba pristatymas per 2d.d.

TECEprofil profilinis vamzdis (pjaustomas) 1 metras

9,00 €
Yra sandėlyje, pristatymas per 1-2d.d. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Kiekis
Yra sandėlyje, pristatymas per 1-2d.d. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 3,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką) Gaukite į paštomatą už 3,99€

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

9000000

Aprašymas

 TECE profilinis vamzdis - ypatingai tvirtas ir patikimas pertvarų konstrukcinis elementas. Iš šio vamzdžio galima konstruoti ne tik atraminį rėmą pakabinamam unitazui ar bide, bet ir pertvaras bei formuoti tvirtas nišas Jūsų gyvenamojoje erdvėje. 
Šis rėmas yra Tece montažinės sistemos dalis, kuri įgalina formuoti tvirtas ir stabilias konstrukcijas su minimaliu tvirtinimo taškų kiekiu. Sumontuoti konstrukciją yra labai paprasta, o reikalui esant, ją galite labai lengvai išardyti ir perdaryti. Jungiant su kitais tece elementais užtikrinamas tikslūs 90 laipsnių kampai, todėl galite būti garantuoti dėl konstrukcijos lygumo.
Visas montavimo sistemos dalis rasite skiltyje "Kartu rekomenduojame įsigyti".

Šį vamzdį Jūs galite pjaustyti pagal savo poreikius. Jis iš storasienio cinkuoto valcuoto plieno 33mm x 33mm. Vamzdis parduodamas strypais po 4,5 m. 
 

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį