Prekę galite atsiimti sekančią dieną arba pristatymas per 2d.d.

Ideal Standard PROSYS 120M Potinkinis WC rėmas, R020467

322,00 €
134,99 €

Ideal Standard Prosys 120 potinkinis WC rėmas, skirtas pakabinamiems klozetams. Rėmo komplekte yra tvirtinimo elementai, todėl papildomai reikia tik išsirinkti patinkantį Ideal Standard vandens nuleidimo klavišą. Pagrindiniai WC rėmo privalumai:

  • Korozijai atsparus rėmas. Visiška ramybė už sienos;
  • Judančioms dalims ir bakeliams taikoma 3 metų garantija, rėmams – 10 metų garantija, o atsargines dalis galima įsigyti 25 metus.
  • Vandenį taupanti SmartValve Visuose ProSysTM bakeliuose sumontuoti specialūs įleidimo vožtuvai, kurie padeda sutaupyti iki 63 litrų vandens per savaitę.
  • Reguliuojamas dvigubo nuleidimo tūris. Galima keisti rankiniu būdu reguliuojant išleidimo vožtuvą, nereikia keisti įleidimo vožtuvo padėties;
Yra sandėlyje, pristatymas per 1-2d.d. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Kiekis

Meistro paslauga

52.50 €* - Naujo unitazo rėmo sumontavimas
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso
Yra sandėlyje, pristatymas per 1-2d.d. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 4,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

R020467promo
Plotis mm
500 mm
Gylis mm
150
Vandens nubėgimo kiekis
3l/6l (didysis nuleidimas reguliuojamas
Aukštis mm
1150 mm
Prekės tipas
Standartinis rėmas

Aprašymas

ProSys™ Montavimo sistemos Tai, kas yra už vonios kambario sienų, yra taip pat svarbu kaip ir tai, kas yra prieš jas. Mūsų ProSys™ sienų vidaus sprendimai užtikrina, kad kiekvienas sluoksnis veiktų kartu kaip visuma. Visus asortimento gaminius lengva montuoti, nereikia naudoti specialių įrankių. Dėl mūsų galutinių produktų kokybės kontrolės ir išsamių bandymų, ProSys™ asortimentas padės sukurti reputaciją, kuri užtikrina aukštą ir ilgaamžę kokybę.

SmartValve taupo vandenį Specialus uždelsto veikimo įleidimo vožtuvas sutaupo maždaug 0,5 litro vandens kiekvieno nuleidimo metu, nes bakelį vandeniu pradeda pildyti tik tada, kai vožtuvas uždarytas. Tai ne tik skatina vandens taupymą, bet ir užtikrina tylų veikimą. Šią sistemą NF priskyrė 1 akustinei klasei.

Priešgaisrinė sauga Visi medžiagų komponentai, kuriuos „Ideal Standard“ naudoja gaminti bakelius, yra priskirti atsparumo ugniai EI 120 klasei, atitinkančiai EN 13502-2:2016. Europos statybos produktų reglamentas Pagal Statybos produktų reglamentą CPR305/2013, visi bakeliai, kuriuos parduota Ideal Standard, yra pažymėti CE ženklu ir pagaminti bei išbandyti pagal darnųjį produktų standartą EN 14055. NF sertifikatas Mūsų produktai išbandyti, kad gautų NF sertifikatą. Tai reiškia, kad jie buvo sėkmingai išbandyti atliekant apkrovos bandymą, t. y. naudojant būtiną 400 kg apkrovą klozeto rėmui, taip pat purškiami druska 200 valandų, siekiant užtikrinti, kad jie išliks atsparūs korozijai daug metų.

Be to, jie buvo išbandyti dėl garso izoliacijos ir sertifikuoti pagal 1 klasę – aukščiausią pasiekiamą standartą. WRAS Mūsų gaminiai išbandyti pagal WRAS reikalavimus, kad būtų išvengta netinkamo naudojimo, atliekų ir geriamojo vandens užteršimo. Nuleidimo veiksmingumas Mes išbandėme savo klozetus naudodami savo rėmus ir bakelius, todėl galime užtikrinti klientus, kad suderinus „ProSys™“ vidinių sienų gaminių asortimentą su mūsų klozetais, bus užtikrintas optimalus vandens nuleidimo veiksmingumas.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį