Prekę galite atsiimti sekančią dieną arba pristatymas per 2d.d.

Sifonas praustuvui 32 su atotrauka (baldinis)

17,00 €

Vietą taupantis sifonas praustuvui, tinkamas montuoti po baldu, jog sutaupytų vietos stalčiams. Standartinis prijungimas prie praustuvo dugno vožtuvo ir vandens išvado. Baltos spalvos, pagamintas iš plastiko.
Sifono vidurinė L formos dalis gali būti trumpinama pagal poreikį iš abiejų pusių, tačiau ne daugiau kaip 14 cm iš abiejų pusių, taip užtikrinant reikiamą atstumą praustuvo pajungimui.
SVARBU! Sutrumpinta vamzdžio dalis panaudojama sifono pajungimui į kanalizaciją. 
Norint sumontuoti sifoną būtiną, jog prie praustuvo būtų praustuvo dugno vožtuvo. Šis dugno vožtuvas dažniausiai būna komplekte su praustuvo maišytuvu. Jei tokio daikto neturite, jį reikia užsakyti papildomai

Yra sandėlyje, pristatymas per 1-2d.d. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Kiekis
Yra sandėlyje, pristatymas per 1-2d.d. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 3,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką) Gaukite į paštomatą už 3,99€

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

128913
Spalva
balta
Pagaminta iš
Plastikas
Matmenys

Aprašymas

 Viega butelinis sifonas su atotrauka (128 913). Baldinis sifonas skirtas sutaupyti vietos, kai po praustuvu montuojama spintelė su stačiais.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį