Ravak City Slim 180x80 cm, stačiakampė vonia, akrilas

499,00 €
399,01 €

Ji nešaukia pasauliui apie savo unikalumą. Atvirkščiai, ji užtikrintai laukia Jūsų dėmesio, kuris neišvengiamai ateis, ir nuo vonios City Slim Jūsų jau niekas neatitrauks. Šios vonios santūrumas, natūralumas ir elegantiškas nuosaikumas Jums niekada neatsibos. Vonia City Slim didžiuojasi delikačiu viršutiniu kraštu (aukštis tik 18 mm) ir, svarbiausia, apdailos plokščių pasiūla. Jums nereikia savo vonios apmūryti plytomis ar apklijuoti keraminėmis plytelėmis, pakanka prie jos įsigyti vieną iš dizaino požiūriu derančių plokščių – riešutmedžio, ąžuolo, satino (šlifuoto) medžio arba tiesiog vien baltos spalvos. Plokštės visiškai pakeičia vonios stilių, sumontuojamos aplink vonią per keletą minučių ir pasižymi atsparumu vandeniui.

Prekė palaikoma Lietuvos sandėliuose. Įprastai pristatome per 5-7d.d. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Spalva
Vonios ilgis
Vonios plotis
Kiekis

Meistro paslauga

150.00 €* - Naujos vonios sumontavimas, prijungimas, tarpų padengimas silikonu
180.00 €* - Vonios demontavimas ir naujos sumontavimas, prijungimas, tarpų padengimas silikonu
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso
Prekė palaikoma Lietuvos sandėliuose. Įprastai pristatome per 5-7d.d. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 20,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

C921300000
Garantija (m)
10 metų
Pagaminta iš
Akrilo
Galimybė įmontuoti maišytuvą vonioje
Yra
Galimybė įmontuoti masažo sistemą
Yra
Aukštis su kojomis mm
585
Produkto lygmuo
Standart+ (daugiau dizaino ir privalumų)
Sifono padėtis
Centre

Aprašymas

Mūsų ovalių akrilinių vonių mėgstamiausius modelius siūlome su plonu kraštu. Taip vadinamas plonas kraštаs, vos 18 mm aukščio, savo potencialą atskleidžia įleidžiant jį į apdailą. Jei nenorite plytelėmis dengtos vonios, 180 x 80 cm dydžio voniai City Slim galima naudoti priekines ir šonines plokštes (MDF medienos plaušo plokštę) iš ąžuolo, riešutmedžio, satino medienos arba baltos spalvos. Formy 01 Slim / Formy 02 Slim 180 x 80 cm vonia gali būti komplektuojama su balta priekine ir šonine uždanga-paneliu, kuri montuojama per kelias minutes ir yra atspari vandeniui.

Vonia su plonais kraštais tobulai susilieja su apdaila ir leidžia susidaryti vientisam vaizdui be trikdančių sujungimų. Vonios įleidimo dėka išryškėja jos vidinė forma.

Naudingi privalumai

Atlikus vonios apdailą aplink kraštus gali būti sukurta papildoma vieta daiktams susidėti, kuri Jums visuomet pravers.

Pasirinkimo laisvė

Vonios apdailą galima panaudoti kaip stilių vonios kambaryje kuriantį elementą. Gali kukliai susilieti su apdailos medžiaga, pasirinkta visai erdvei, arba, atvirkščiai, panaudojus kontrastinę medžiagą, vonia su apdaila trauks dėmesį ir diktuos erdvės įvaizdžio bruožus.

VONIA PARDUODAMA BE PAPILDOMŲ PRIEDŲ. Apdailos plokštės,sifonai,atramos ir kiti nuotraukose matomi priedai parduodami atskirai. Visus priedus rasite dešiniajame prekės šone "Kartu rekomenduojame įsygyti" skiltyje.

Vonia gali būti papildyta sienelėmis CVS2, VS2, VS3, VS5, PVS1, NVS1, BVS1, BVS2 ir durimis AVDP3. Galima pirkti kartu su priekine ir šonine apdailos plokštėmis. Naudoti su 800 mm ilgio vonios sifonais. Vonia gali būti talpinama į karkaso konstrukciją, paruoštą plytelių ar kt. apdailai.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį