Prekę galite atsiimti sekančią dieną arba pristatymas per 2d.d.

Bocchi V-Tondo pakabinamo klozeto ir Ideal Standard WC rėmo komplektas 3in1, juodos spalvos

968,00 €
449,00 €

Bocchi pakabinamo klozeto ir potinkinio rėmo Ideal Standard (Belgija) komplektas. Unitazas turi "Rimless" apiplovimo technologiją, kuri užtikrina didesnę higieną vonios kambaryje. Komplektą sudaro:

  • Pakabinamas klozetas "Rimless", juodos matinės spalvos;
  • Plonas, švelniai nusileidžiantis dangtis su sedyne;
  • Standartinių matmenų potinkinis rėmas su laikikliais;
  • Juodos matinės spalvos mygtukas (2-jų nuleidimų)
  • Gamintojų garantijos: klozetas su dangčiu 2 metai, potinkinio rėmo konstrukcija - 10 metų, judančios dalys - 3 metai, klavišas- 2 metai.
YRA SANDĖLYJE. PRISTATYMAS PER 2 D.D. ARBA ATSIĖMIMAS KAUNO SANDĖLYJE TĄ PAČIĄ DIENĄ
Spalva
Kiekis

Meistro paslauga

67.50 €* - Naujo pakabinamo klozeto sumontavimas prie sumontuoto rėmo
135.00 €* - Naujo pakabinamo klozeto ir WC rėmo sumontavimas
180.00 €* - Pakabinamo klozeto demontavimas ir naujo klozeto montavimas, prijungimas
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso
YRA SANDĖLYJE. PRISTATYMAS PER 2 D.D. ARBA ATSIĖMIMAS KAUNO SANDĖLYJE TĄ PAČIĄ DIENĄ
Gaukite į namus už 14,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

  • SUTAUPOTE -125,01 €
Pasirinkite variantą: Greita peržiūra

Bocchi (1494) pastatomas praustuvas-dubuo 38cm

Bazinė kaina 246,00 € Kaina 120,99 €
120,99 € - 281,00 €
Praustuvo skersmuo - 38cm. Praustuvo aukštis - 13,6cm, todėl prie jo reikia aukštesnio maišytuvo arba maišytuvo montuojamo iš sienos, tam, kad...

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

1416-004-0129-komp1
Komplektas
Su potinkiniu rėmu

Aprašymas

roSys™ Montavimo sistemos Tai, kas yra už vonios kambario sienų, yra taip pat svarbu kaip ir tai, kas yra prieš jas. Mūsų ProSys™ sienų vidaus sprendimai užtikrina, kad kiekvienas sluoksnis veiktų kartu kaip visuma. Visus asortimento gaminius lengva montuoti, nereikia naudoti specialių įrankių. Dėl mūsų galutinių produktų kokybės kontrolės ir išsamių bandymų, ProSys™ asortimentas padės sukurti reputaciją, kuri užtikrina aukštą ir ilgaamžę kokybę.

SmartValve taupo vandenį Specialus uždelsto veikimo įleidimo vožtuvas sutaupo maždaug 0,5 litro vandens kiekvieno nuleidimo metu, nes bakelį vandeniu pradeda pildyti tik tada, kai vožtuvas uždarytas. Tai ne tik skatina vandens taupymą, bet ir užtikrina tylų veikimą. Šią sistemą NF priskyrė 1 akustinei klasei.

Priešgaisrinė sauga Visi medžiagų komponentai, kuriuos „Ideal Standard“ naudoja gaminti bakelius, yra priskirti atsparumo ugniai EI 120 klasei, atitinkančiai EN 13502-2:2016. Europos statybos produktų reglamentas Pagal Statybos produktų reglamentą CPR305/2013, visi bakeliai, kuriuos parduota Ideal Standard, yra pažymėti CE ženklu ir pagaminti bei išbandyti pagal darnųjį produktų standartą EN 14055. NF sertifikatas Mūsų produktai išbandyti, kad gautų NF sertifikatą. Tai reiškia, kad jie buvo sėkmingai išbandyti atliekant apkrovos bandymą, t. y. naudojant būtiną 400 kg apkrovą klozeto rėmui, taip pat purškiami druska 200 valandų, siekiant užtikrinti, kad jie išliks atsparūs korozijai daug metų.

Be to, jie buvo išbandyti dėl garso izoliacijos ir sertifikuoti pagal 1 klasę – aukščiausią pasiekiamą standartą. WRAS Mūsų gaminiai išbandyti pagal WRAS reikalavimus, kad būtų išvengta netinkamo naudojimo, atliekų ir geriamojo vandens užteršimo. Nuleidimo veiksmingumas Mes išbandėme savo klozetus naudodami savo rėmus ir bakelius, todėl galime užtikrinti klientus, kad suderinus „ProSys™“ vidinių sienų gaminių asortimentą su mūsų klozetais, bus užtikrintas optimalus vandens nuleidimo veiksmingumas.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį