Namų kvapas PURE FLAME Adore BOIS DE BOHEME Magnum, 750 ml

139,00 €

Kvapo kilmė: Prancūzija.
Spalva: mėlyna, laumžirgio - Dragonfly
Lazdelės: natūralaus bambuko.
ALIEJINIS NAMŲ KVEPALŲ PAGRINDAS UŽTIKRINA ILGĄ KVEPALŲ NAUDOJIMO LAIKĄ.
750ml talpa kvepės 2 m. ir ilgiau!

Kvapo tipas: gėlių, medienos (floral, woody).
VIRŠUTINĖS NATOS pušis (pine), obuolys (apple), šalavijas (sage) VIDURINĖS NATOS kvapnioji kananga (Ylang Ylang), pakalnutė (Lily of the valley) APATINĖS NATOS kedras (Cedar wood), pačiulis (patchouly), vanilė (vanilla)

Užsakoma iš gamyklos. Pristatymo terminas 3-5 savaitės, tačiau tiksliname užsakymo metu
Kiekis
Užsakoma iš gamyklos. Pristatymo terminas 3-5 savaitės, tačiau tiksliname užsakymo metu
Gaukite į namus už 3,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką) Gaukite į paštomatą už 3,99€

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

BOIS-DE-BOHEME-750

Aprašymas

Svarbu žinoti: naudojant aliejinius namų kvepalus būtina kas 2 mėnesius keisti lazdeles naujomis, nes aliejus užkemša lazdelių latakėlius per kuriuos kvapas skleidžiamas į aplinką. Laiku nepakeitus lazdelių gali susilpnėti kvapo sklaida.
Aliejinis pagrindas, todėl 750ml talpa kvepės 2 m. ir ilgiau! 

Skirtas naudoti didesnėse erdvėse

Apie kvapą!
Prabangos kvapai, įkvėpti gamtos. Sukurti ilgametę istoriją turinčiuose Prancūzijos kvapų namuose. Užburiantys ekstravagantiškomis, bohemiškomis natomis ar elegantiškais kvapiausių pasaulio žiedų aromatais.

Karališko laumžirgio mėlyna ir BOIS DE BOHEME perkels į pasivaikščiojimą po istorija alsuojančių senųjų Prancūzijos pilių erdves. Kompozicija solidi, prabangaus išskirtinai vyriško tipažo. Labai aiškiai juntamos pušies, šalavijo ir sendintos medienos natos.
BOIS DE BOHEME - išskirtinio, ekstravagantiško namų interjero ar rafinuoto butiko palydovas.
Solidi BOIS DE BOHEME laumžirgio mėlyna – ilgaamžiškumo, stiprybės ir laimės simbolis, skatinantis geras permainas. Tai dovana stipriai ir išskirtinei asmenybei.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį