Prekę galite atsiimti sekančią dieną arba pristatymas per 2d.d.

Namų kvapas PURE FLAME Adore NAUGHTY GIRL, 100ml

39,00 €

Kvapo kilmė: Prancūzija.
Spalva: juoda, puošnios vakarinės suknelės - Black beauty.
Lazdelės: natūralaus ratano.
ALIEJINIS NAMŲ KVEPALŲ PAGRINDAS UŽTIKRINA ILGĄ KVEPALŲ NAUDOJIMO LAIKĄ.
100ml talpa kvepės 6 mėn. ir ilgiau! 

Kvapo tipas:  gėlių, medienos (floral, woody). 
VIRŠUTINĖS NATOS kakava (cocoa), kvapioji tongapupė (tonka bean).  VIDURINĖS NATOS rožės (rose), jazminas (jasmine), orchidėja (orchid), baltoji lelija (white lily). APATINĖS NATOS saldžios vyšnios (sweet cherries), jazminas (jasmine), sandalmedis (sandalwood).

Yra sandėliuose - pristatymas per 3-5d.d.
Kiekis
Yra sandėliuose - pristatymas per 3-5d.d.
Gaukite į namus už 3,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką) Gaukite į paštomatą už 3,99€

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

NAUGHTY-GIRL-100
Spalva
juoda, puošnios vakarinės suknelės - Black beauty
Talpa ml
100 ml
Kvapo kilmė
Prancūzija

Aprašymas

Apie kvapą!

Prabangos kvapai, įkvėpti gamtos. Sukurti ilgametę istoriją turinčiuose Prancūzijos kvapų namuose. Užburiantys ekstravagantiškomis, bohemiškomis natomis ar elegantiškais kvapiausių pasaulio žiedų aromatais. 

Juodasis NAUGHTY GIRL kvapas skirtas kurti seksualiai, temperamentingai, gundančiai ir kartu intriguojančiai aplinkai, kurioje geriausiai atsiskleidžia stiprūs ir nepriklausomi charakteriai. Saldžios vyšnių ir vilijojančios jazmino natos spinduliuoja gundančią moteriškąją pusę, o kakavos natos ir tonka pupelės įneša sodrumo, aistros ir paslaptingumo.
NAUGHTY GIRL tai prabangių namų, sodrių aromatų gerbėjų sąjungininkas. Solidus ir ištaigingas vakaro palydovas.
NAUGHTY GIRL - dovana stipriai ir nepriklausomai asmenybei, kuriai nesvetima aistra ir mėgavimasis prabangos teikiamais malonumais.

Svarbu žinoti: naudojant aliejinius namų kvepalus būtina kas 2 mėnesius keisti lazdeles naujomis, nes aliejus užkemša lazdelių latakėlius per kuriuos kvapas skleidžiamas į aplinką. Laiku nepakeitus lazdelių gali susilpnėti kvapo sklaida.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį