Prekių kategorijos
Turite klausimų?

Kaitlentės

Puslapis: 1/8
Rikiuoti pagal: Pavadinimą | Kainą
Prekių puslapyje: 24 32 48
1 2 3 4 5 6 7 8
303,00 €
369,00 €
Puslapis: 1/8
Rikiuoti pagal: Pavadinimą | Kainą
Prekių puslapyje: 24 32 48
1 2 3 4 5 6 7 8


Aprašymas

Siūlome platų pasirinkimą įvairaus dizaino ir indukcinių, elektrinių bei dujinių kaitlenčių. Šios kaitlentės yra pagamintos iš aukštos kokybės žaliavų, tarnauja itin ilgai, o jų priežiūra – labai paprasta. Pas mus rasite įvairių garsių buitinės technikos gamintojų kaitlenčių už priimtiną kainą. Visiems gaminiams suteikiama gamintojo garantija, o kad Jums būtų lengviau pasirinkti tinkamiausią variantą pasinaudokite puslapio viršuje esančiais filtrais. 
Kaitlenčių tipaiDujinės kaitlentės, ypač su WOK degikliu yra itin paklausios tarp maisto gaminimo mėgėjų arba tų žmonių, kurie neturi tinkamo elektros įvado indukcinei kaitlentei. Beveik visos dujinės kaitlentės turi termoelektrinę apsaugą, kuri užtikrina apsaugą nuo dujų nuotėkio, taigi jos yra saugios naudoti. Elektrinės kaitlentės šildo visą kaitvietę, kuri yra įjungta, todėl naudojama gana daug elektros energijos. Taip pat ne visi modeliai turi likusio karščio indikaciją, todėl nežinosite ar kaitvietė vis dar karšta ar jau atvėsusi ir taip galite netyčia nusdeginti. Elektrinių kaitlenčių paviršius po naudojimo dar gana ilgai išlieka karštas. Saugiausios ir funkcionaliausios kaitlentės yra indukcinės. Jos sunaudoja itin mažai elektros energijos, nes stipraus magnetinio lauko pagalba kaitinama tik ta vieta ant kurios padėtas puodas. Su indukcine kaitlente vanduo užvirs per keletą minučių. Netyčia ištekėjus skysčiams iš puodo, Jūs galėsite lengvai nuvalyti, nes vieta aplink puodą bus vėsi ir skysčiai neprikeps. Taip pat dėl saugumo jos yra vienos iš saugiausių, nes turi likusio karščio indikacijas ir kaitintas paviršius greit atvėsta. Vienas iš minusų, kad indukcinėms kaitlentėms reikalingi puodai, kurie traukia magnetą. Jie būna išskirtinai pažymėti indukcijos ženklu. Taip pat šioms kaitlentėms reikėtų palikti po apačia apie 5 cm angą ventiliacijai. Taip pat yra ir mišrių kaitlenčių, kurias patogu rinktis jeigu gyvenate atokiau nuo miesto ir dažnai dingsta elektra, o turint dujinę/elektrinę kaitlentę galite drąsiai naudoti dujinius degiklius ir nejausite jokių nepatogumų.

                     
 

 - Rėmelis. Kaitlenčių su rėmeliu didžiausias minusas yra jų priežiūra, nes išvalyti įsisenėjusius riebalus nuo jų nėra lengva. Yra manoma, kad kaitlentės su rėmeliu šiek tiek labiau apsaugo nuo smūgių, tačiau jei Jums iš rankų iškris puodas pilnas vandens rėmelis tikrai nepagelbės. Galima rinktis ir kaitlentę be rėmelių ar su nuožulniais krašteliais (dar vadinamomis šlifuotomis briaunomis). Priežiūros prasme žymiai lengviau prižiūrėti plokščią, vientisą paviršių. Yra keletas variantų ir su rėmeliu šonuose, bet nuožulnia priekine kraštine. 
- Valdymas. Dauguma dujinių kaitlenčių valdomos šonuose arba priekyje esančiomis sukamosiomis rankenėlėmis (atkreipkite dėmesį, kad uždegimas būtų integruotas į rankenėlę), o elektrinės ar indukcinės lietimui jautriais mygtukais. Žemesnės klasės modeliai dažniausiai turi nedaug kaitinimo lygių (juos pasirenkate spausdami + arba - iki kol pasiekiate reikiamą kepimo lygį)  ir keletą papildomų valdiklių. Aukštesnių klasių modeliai dažniausiai valdomi Slider arba Direct touch principu. Slider valdyme Jūs tiesiog braukiate pirštu per juostą žyminčią kaitinimo lygius, tol kol pasiekiate savo norimą lygį, o Direct Touch vienu paspaudimu nustatote lygį pasirinkę reikiamą galios skaičių.  Priežiūros prasme sensorinis valdymas yra praktiškesnis, nes nėra jokių rankenėlių ar išsikišimų, kurie trugdytų nuvalyti iškart visą paviršių.

                     
- Plotis. Kaitlentės plotis priklauso nuo Jūsų gaminimo intensyvumo, jei turite didelę šeimyną ir daug gaminate - rinkitės 80 arba 90 cm pločio kaitlentę su 5 ar 6 kaitvietėmis. Jei gaminate nedaug puikiai tiks standartinio 60 cm pločio variantas, o jei kaitlentę naudojate retai ir turite nedaug vietos virtuvėje tuomet Jums puikiai tiks dviejų kaitviečių kompaktiškos kaitlentės, kurių plotis apie 30 cm. 
- Flex zona. Šioje zonoje galite puodus statyti bet kur, ir kepti keliuose prikaistuviuose. Puikiai tiks jei mėgstate gaminti sudėtingesnius patiekalus, kuriems reikalingas kepimas įvairių formų induose. 
- Wok degiklis. Tai didelės galios dujinis degiklis, kuris puikiai tiks mėgstantiems gaminti azijietiškus patiekalus. Didelė kaitra padeda paruošti patiekalus greitai ir nesumažina jų maistingųjų savybių. Šiluma tolygiau pasiskirsto indo apačioje, o dėl to maisto gaminimas tampa efektyvesnis ir greitesnis. 

                     
- Paviršiaus danga.
Dujinės kaitlentės gali turėti emaliuotą, nerūdijančio plieno arba stiklokeraminį paviršių. Iš šių paviršių stiklokeramika atrodo gražiausiai, tačiau reikalauja šiek tiek daugiau priežiūros. Indukcinės ar elektrinės kaitlentės danga gali būti grūdinto stiklo arba stiklokeraminė. Priežiūra: visus paviršius valykite švelniomis priemonėmis, kurios neturi abrazyvinių dalelių.
Mūsų el. parduotuvėje galite rasti aukščiausios kokybės priemonių kaitlenčių valymui, su kuriomis tikrai nepažeisite dangos ir išlaikysite gaminį ilgiau kaip naują. 
- Bridge funkcija. Ši funkcija labiau tiks jei mėgstate naudoti didesnius ar nestandartinių formų prikaistuvius, nes ji savo dydžiu prilygsta dviems sujungtoms kaitvietėms. 
- Puodų laikikliai. Dujinių kaitlenčių puodų laikikliai gali būti emaliuoti, plieno arba ketaus. Emaliuoti laikikliai dažniausiai gaminami iš paprasto metalo, padengiami emaliu ir komplektuojami su žemos klasės kaitlentėmis. Juos prižiūrėti lengviau, bet jų tarnavimo laikas trumpesnis lyginant su masyvesniais ketaus laikikliais. Ketaus laikikliai laikomi ilgaamžiais, o jų šiurkštus paviršius suteikia puodams daugiau stabilumo. Puodų laikiklių forma taip pat skiriasi. Jie gali būti tik aplink degiklį arba pilnai uždengę visą kaitlentę. Jeigu mėgstate puodus stumdyti, o ne kilnoti ir dažnai gaminti tuomet Jums būtų geriausia rinktis plačius ketaus laikiklius.