FRANKE CNG 611-86 akmens masės plautuvė, eksentrinis ventilis, nerūdijančio plieno rankenėlė ir perlaja

368,00 €
287,00 €

Montuojama lygiai su stalviršiu arba dedama iš viršaus, akmens masės ("Fragranit") plautuvė CNG 611-86 su rankiniu ventiliu komplekte. Montuojant iš viršaus išpjova 840 x 480 mm (R-15 mm). Plautuvės dugno vožtuvas valdomas pasukus apvalią ventilio atidarymo ir uždarymo rankenėlę. Jei plautuvė montuojama lygiai su stalviršiu, tai rekomenduojama, kad stalviršis būtų atsparus drėgmei (pavyzdžiui - akmuo, Compact HPL, marmuras ir pan.). Plautuvė montuojama į 50 cm pločio spintelę. Plautuvė universali pagal dėjimo būdą. Esant poreikiui plautuvės ventilis pritaikytas atliekų smulkintuvui sumontuoti. Papildomai galima įsigyti vietą taupantį Franke sifoną. Plautuvė be skylių. Skylių gręžimą galima užsisakyti papildomai.

Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Spalva
Kiekis
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 10,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

114.0682.458
Garantija (m)
2 metai
Ilgis mm
860 mm
Montavimo tipas
Montuojama iš viršaus
Plautuvė tinkama montuoti į spinteles nuo
50 cm
Plotis mm
500 mm
Ventilis komplekte
ekscentrinis 3½” ventilis
Nusausinimo plokštuma
Yra
Plautuvės ilgio intervalas
81cm-110cm
Stalviršio išpjova mm
840 x 480
Ventilio valdymas
Pasukama rankenėlė
Produkto lygmuo
Standart+ (daugiau dizaino ir privalumų)

Aprašymas

Granito plautuvės atrodo ypač elegantiškai ir suteikia gamtos virtuvėje įspūdį. Mūsų apdoroto granito produktai švelniai blizgūs ir malonūs liesti ranka. Paviršius yra sudarytas iš smulkios tekstūros, bet neakytas, todėl atitinka aukštus higienos standartus. „Franke“ granito sudėtyje yra 80 % granito ir 20 % akrilo, todėl ši stilinga medžiaga tvirta ir patvari. Virtuvėje negali būti bakterijų. „Sanitized®“ dėka „Franke“ yra pripažintas plautuvėms skirtų granito junginių gamybos lyderis. „Sanitized®“ 99 % sumažina bakterijų augimą ant granito paviršių. Tuo pačiu užtikrinamas granito atsparumas dėmėms ir aukštai temperatūrai (iki 280 °C). Paprastai užtenka valyti “Franke” kempinėlėmis su vandeniu.  Nepamirškite periodiškai nukalkinti paviršių naudodami nukalkinimo priemones - pvz citrinos rūgštis (50gr.) skiesta su karštu vandeniu (150ml.). Nenaudokite abrazyvinių medžiagų, miltelių, baliklių ar kanalizacijos vamzdžių valiklių.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį