Franke Fraceram keraminė plautuvė KBK 110-40

499,00 €
389,00 €

Montuojama iš apačios, ("Kubus") plautuvė KBK 110-40 su automatiniu ventiliu komplekte. Plautuvės dugno vožtuvas užkemšamas/atkemšamas paspaudus apvalų nerūdijančio plieno mygtuką. Plautuvėje integruotas perpylimas su uždengimu. Plautuvė gali būti montuojama į drėgmės neįgeriančius stalviršius (pavyzdžiui - akmuo, Compact HPL, marmuras ir pan.). Plautuvė montuojama į 50 cm pločio spintelę. Papildomai galima įsigyti vietą taupantį Franke sifoną. Esant poreikiui plautuvės ventilis pritaikytas atliekų smulkintuvui sumontuoti.

Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Spalva
Kiekis
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 14,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

126.0335.875
Garantija (m)
2 metai
Išgręžtos skylės
Maišytuvas montuojamas stalviršyje
Ilgis mm
445 mm
Montavimo tipas
Montuojama po stalviršiu
Plautuvė tinkama montuoti į spinteles nuo
50 cm
Plotis mm
445
Plautuvės serija
KUBUS
Ventilis komplekte
ekscentrinis 3½” ventilis su valdymo rankenėle
Plautuvė pagaminta iš
keramikos
Dubuo (/Plotis/Ilgis/Gylis) mm
405 x 385 x 175
Papildomas plautuvės dubuo
Nėra
Nusausinimo plokštuma
Nėra
Plautuvės ilgio intervalas
41cm-60cm
Stalviršio išpjova mm
395x375mm
Ventilio valdymas
Apvalus paspaudžiamas mygtukas
Produkto lygmuo
Premium (Stilingi, individualūs, funkcionalūs)

Aprašymas

Franke Fraceram (126.0335.711) - Tai keraminė plautuvė, montuojama po stalviršiu. Fraceram - Tai išskirtinės kokybės keramikos gaminiai, kuriems yra keliami itin aukšti higienos reikalavimai. Šios plautuvės priežiūra yra itin lengva, dėl paviršiaus lygumo. Naudojant mažiau agresyvių cheminių priemonių, sutaupysite nemažą dalį savo pajamų, taip pat saugosite gamtą nuo teršalų patekimo į ją.

Franke keraminių plautuvių komplektacijoje yra laikikliai (tvirtinti plautuvę prie stalviršio). Taip pat visos keraminės plautuvės turi ekscentrinį ventilį su nauja "Push-up" rankenėlę. Paspaudus šią rankenėlę atsidaro-užsidaro ventilis. Dėmesio! Plautuvės yra užsakomos iš gamyklos ir atvažiuoja užsakovui pagal užsakymą.

„Fraceram“ keramika - Tai ypatingo tvirtumo medžiaga, atspari karščiui, šalčiui ir tiesioginiams saulės spinduliams. Taip pat plautuvė yra kur kas atsparesnė braižymui bei smūgiams, lyginant su granitinėmis plautuvėmis. Dėl specialaus keramikos apdorojimo Franke keraminė plautuvė nepraranda savo higieninių savybių, taip pat neblunka ir nepraranda tvirtumo.

Mišinys keramikos gamybai ruošiamas iš natūralių medžiagų: molio, kaolino, kvarco ir lauko špato. Po to jis sumalamas, suformuojamas, padengiamas glazūra ir išdegamas.„Fraceram“ keramika stabilumą ir atsparumą įgauna dėl ypatingos receptūros ir išdegimo proceso esant 1200°C temperatūrai.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį