Franke BXX 210/110-40 nerūdijančio plieno plautuvė

421,00 €
328,00 €
286,00 € - 328,00 €

Montuojama lygiai su stalviršiu, dedama ,,Slim Top“ arba iš apačios ("Box") nerūdijančio plieno plautuvė BXX 210/110-40 su automatiniu ventiliu komplekte. Plautuvės dugno vožtuvas užkemšamas/atkemšamas paspaudus apvalų nerūdijančio plieno mygtuką. Plautuvėje integruotas perpylimas su uždengimu. Plautuvė gali būti montuojama į įvairius stalviršius, tiek drėgmės neįgeriančius stalviršius (pavyzdžiui - akmuo, Compact HPL, marmuras ir pan.), tiek į drožlių plokštės ar laminuotus paviršius. Plautuvė montuojama į 45 cm pločio spintelę. Papildomai galima įsigyti vietą taupantį Franke sifoną.

Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Ventilis
Spalva
Kiekis
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 4,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

127.0375.252
Garantija (m)
2 metai
Išgręžtos skylės
Nėra
Ilgis mm
440
Montavimo tipas
Universali- montuojama Slim top, lygiai su stalviršiu, po stalviršiu
Plautuvė tinkama montuoti į spinteles nuo
45 cm
Plotis mm
450
Plautuvės serija
BOX
Plautuvės modelis
BXX 210/110-40
Ventilis komplekte
Integruotas ekscentrinis 3½” ventilis su valdymo rankenėle
Plautuvė pagaminta iš
Nerūdijančio plieno
Dubuo (/Plotis/Ilgis/Gylis) mm
40/41/20
Papildomas plautuvės dubuo
Nėra
Nusausinimo plokštuma
Nėra
Plautuvės ilgio intervalas
41cm-60cm
Stalviršio išpjova mm
Priklauso nuo montavimo būdo
Ventilio valdymas
Apvalus paspaudžiamas mygtukas
Produkto lygmuo
Premium (Stilingi, individualūs, funkcionalūs)

Aprašymas

Franke BOX serijai priklausanti nerūdijančio plieno plautuvė BXX 210/110-40. Storesnio metalo plautuvė gaminama virinimo būdu, todėl jos dubuo yra gilesnis, lyginant su štampuotomis plautuvėmis. Į šios plautuvės komplektą įeina ekscentrinis 3½” ventilis su apvaliu paspaudžiamu ventilio valdymo mygtuku ir uždengtu perpylimu, kurį galite lengvai išimti ir valyti. Integruotas ventilis – elegantiško dizaino, įspaustas plautuvės dugno plokštumoje. Besiūlė ventilio forma apsaugo nuo nešvarumų kaupimosi. Kai nėra siūlių ir sandarinimo žiedo, valyti tokį ventilį tampa labai paprasta. Šis sprendimas apsaugo plautuvę nuo bakterijų kaupimosi, tad yra kur kas higieniškesnis už standartinį. Taip pat prie šio ventilio neliks patamsėjimų vandens ištekėjimo srityje. Tačiau jeigu planuojate turėti šiukšlių smulkintuvą - šis ventilis Jums netiks.

Montavimas. Plautuvę galite montuoti ant stalviršio, lygiai su juo arba po stalviršiu.
1. Slimtop montavimas (ant stalviršio) – 1.2 mm medžiagos storio plautuvė puikiai priglunda prie stalviršio, taip sukurduma optiškai lygaus paviršiaus vaizdą ir modernų dizainą virtuvėje. Tvirtinimas prie bet kokios plokštės atliekamas su fiksatoriais. Šis montavimo būdas tinkamas spintelėms nuo 45 cm.
2. Montuojant lygiai su stalviršiu plautuvė įstatoma į išfrezuotą skylę stalviršyje. Tvirtinimas su fiksatoriais ir silikonu. Šis montavimas atrodo elegantiškai ir yra patogus naudoti kasdien.
 Plautuvę rekomenduojama dėti į vandeniui atsparų stalviršį. Šis montavimo būdas tinkamas spintelėms nuo 45 cm.
3.
 Montuojant po stalviršiu plautuvė sudarys lygų, vientisą paviršių, kurį itin lengva valyti. Rekomenduojama dėti tik į vandens negeriantį paviršių. Šis montavimo būdas tinkamas spintelėms nuo 50 cm.
4. Montuojant plautuvę, reikalingas pajungimas į kanalizaciją (sifonas). Rekomenduojame įsigyti Franke vietą taupantį sifoną, kurio speciali konstrukcija, leis sutaupyti šiek tiek vietos po plautuve.
 

Priežiūra. Plautuvės valymui nerekomenduojama rinktis abrazyvinių dalelių turinčių valymo priemonių. Kasdienei priežiūrai pakanka naudoti skystą muilą su šluoste arba Franke Twister valymo priemonę plautuvėms. 

Nerūdijančio plieno plautuvės - nesenstanti klasika virtuvėje. Jos itin mėgstamos dėl paprastos priežiūros ir higieniškumo. Visos kriauklės yra atsparios karščiui, bei šalto/karšto vandens temperatūrų sukeltam šokui.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį