FRANKE nerūdijančio plieno plautuvė MYX 210-45

702,00 €
547,00 €

Montuojama lygiai su stalviršiu arba dedama ,,Slim Top“, ("Mythos") nerūdijančio plieno plautuvė MYX 210-45 su automatiniu ventiliu komplekte. Plautuvės dugno vožtuvas užkemšamas/atkemšamas paspaudus apvalų nerūdijančio plieno mygtuką. Plautuvėje integruotas perpylimas su uždengimu.

Plautuvė gali būti montuojama į įvairius stalviršius, tiek drėgmės neįgeriančius stalviršius (pavyzdžiui - akmuo, Compact HPL, marmuras ir pan.), tiek į drožlių plokštės ar laminuotus paviršius. Plautuvė montuojama į 50 cm pločio spintelę. Papildomai galima įsigyti vietą taupantį Franke sifoną.

Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Spalva
Kiekis
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 4,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

  • SUTAUPOTE -23,00 €
Pasirinkite variantą: Greita peržiūra

Pjaustymo lentutė, juoda 180x412 mm

Bazinė kaina 115,00 € Kaina 92,00 €
Pjaustymo lentutė  skirta Franke plautuvėms. Lentutės išmatavimai: 180x412 mm Skirtas šiems Franke modeliams: MYX 110-50, MYX 110-45

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

127.0603.543
Garantija (m)
2 metai
Išgręžtos skylės
maišytuvas montuojamas į stalviršį
Ilgis mm
462 mm.
Montavimo tipas
Lygiai su stalviršiu arba dedama ,,Slim Top"
Plautuvė tinkama montuoti į spinteles nuo
50 cm
Plotis mm
412 mm.
Plautuvės serija
MYTHOS
Ventilis komplekte
Integruotas ventilis
Plautuvė pagaminta iš
Nerūdijančio plieno
Dubuo (/Plotis/Ilgis/Gylis) mm
450 /400 /200 mm
Papildomas plautuvės dubuo
Nėra
Nusausinimo plokštuma
Nėra
Plautuvės ilgio intervalas
41cm-60cm
Ventilio valdymas
Apvalus paspaudžiamas mygtukas
Produkto lygmuo
Premium (Stilingi, individualūs, funkcionalūs)

Aprašymas

Franke MYTHOS serijai priklausanti nerūdijančio plieno plautuvė MYX 210-45. Storesnio metalo plautuvė gaminama virinimo būdu, todėl jos dubuo yra gilesnis, lyginant su štampuotomis plautuvėmis. Į šios plautuvės komplektą įeina ekscentrinis 3½” ventilis su apvaliu paspaudžiamu ventilio valdymo mygtuku ir uždengtu perpylimu, kurį galite lengvai išimti ir valyti. Integruotas ventilis – elegantiško dizaino, įspaustas plautuvės dugno plokštumoje. Besiūlė ventilio forma apsaugo nuo nešvarumų kaupimosi. Kai nėra siūlių ir sandarinimo žiedo, valyti tokį ventilį tampa labai paprasta. Šis sprendimas apsaugo plautuvę nuo bakterijų kaupimosi, tad yra kur kas higieniškesnis už standartinį. Taip pat prie šio ventilio neliks patamsėjimų vandens ištekėjimo srityje. Tačiau jeigu planuojate turėti šiukšlių smulkintuvą - šis ventilis Jums netiks.

Montavimas. Plautuvę galite montuoti lygiai su stalviršiu arba ,,Slim Top“.


1. Slimtop montavimas (ant stalviršio) – 1.2 mm medžiagos storio plautuvė puikiai priglunda prie stalviršio, taip sukurduma optiškai lygaus paviršiaus vaizdą ir modernų dizainą virtuvėje. Tvirtinimas prie bet kokios plokštės atliekamas su fiksatoriais. 


2. Montuojant lygiai su stalviršiu plautuvė įstatoma į išfrezuotą skylę stalviršyje. Tvirtinimas su fiksatoriais ir silikonu. Šis montavimas atrodo elegantiškai ir yra patogus naudoti kasdien. Plautuvę rekomenduojama dėti į vandeniui atsparų stalviršį. 
 
3. Montuojant plautuvę, reikalingas pajungimas į kanalizaciją (sifonas). Rekomenduojame įsigyti Franke vietą taupantį sifoną, kurio speciali konstrukcija, leis sutaupyti šiek tiek vietos po plautuve. 

Priežiūra. Plautuvės valymui nerekomenduojama rinktis abrazyvinių dalelių turinčių valymo priemonių. Kasdienei priežiūrai pakanka naudoti skystą muilą su šluoste arba Franke Twister valymo priemonę plautuvėms. 

Nerūdijančio plieno plautuvės - nesenstanti klasika virtuvėje. Jos itin mėgstamos dėl paprastos priežiūros ir higieniškumo. Visos kriauklės yra atsparios karščiui, bei šalto/karšto vandens temperatūrų sukeltam šokui.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį