Prekę galite atsiimti sekančią dieną arba pristatymas per 2d.d.

KWC Basic skysto muilo dozatorius (talpa 320ml), pasirenkamos spalvos

108,99 €
92,99 €
73,00 € - 92,99 €

Papildymas iš viršaus išimant pompą, skysčio talpa 0,32 l, skylė stalviršyje montažui 26 mm, pagaminta iš žalvario, itin patogi ir elegantiška išvaizda, lengva naudotis bei prižiūrėti. Galima rinktis chromo blizgų arba juodą matinį dozatorių.

YRA SANDĖLIUOSE - PRISTATYMAS PER 3-5D.D.
Spalva
Kiekis
YRA SANDĖLIUOSE - PRISTATYMAS PER 3-5D.D.
Gaukite į namus už 3,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką) Gaukite į paštomatą už 3,99€

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

Z.538.409.176
Garantija (m)
2 metai
Produkto lygmuo
Standart+ (daugiau dizaino ir privalumų)

Aprašymas

KWC 150 m. veikianti virtuvinius ir vonios maišytuvus bei aksesuarus gaminanti įmonė KWC įsikūrusi Šveicarijoje. Šalies istorijos, kultūros, KWC kompanijos filosofijos ir puikių meistrų dėka bei nuolatinio tobulėjimo siekis dėka KWC pripažinta viena geriausių maišytuvų gamintojų visame pasaulyje. „Mūsų vizija niekada nebuvo išrasti maišytuvą, mūsų vizija buvo jį ištobulinti“, sako kompanijos šūkis. Išsikeldami aukštus standartus, sujungdami ilgamečių tradicijų patirtį, preciziškai atliekamą darbą ir taikydami sisteminius sprendimus KWC kuria aukščiausios kokybės gaminius.
Nuosaikus dizainas, intuityvus valdymas, ilgaamžiškumas, ekonomiškumas bei draugiškumas aplinkai – tai reikalavimai ne tik šiandienai, bet ir rytdienai. Aukščiausios kokybės dizainas lemia, kad gaminių tobulumas ir elegancija yra ne tik matomi, bet ir apčiuopiami. 100% kokybės kontrolė nuolat stebima visuose proceso etapuose: produktų kūrime, gamyboje, montavime ir net reikiamų įrankių gamyboje.
Garantuotas sklandus judėjimas ir išskirtinis patogumas dėl to, kad nuolat naudojame aukščiausios kokybės medžiagas ir aukščiausios kokybės meistriškumą. Tvirto paviršiaus KWC gaminiai pasižymi patraukliu poliruotu blizgesiu, kuriuo galėsite džiaugtis ilgus metus. Saugūs naudoti KWC gaminiai protingai apsaugo nuo nudegimo. Maišytuvo korpusas arba ištraukiamasis purkštukas gali būti šiltas, bet niekada karštas.
Intuityvus valdymas atitinka šiuolaikinius poreikius patogumui. Lengva montuoti. KWC sertifikavimo garantija užtikrina, kad visi gaminiai yra profesionaliai patikrinti ir sertifikuoti visose rinkose.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį