Grohe Blue Home C formos maišytuvas plautuvei su bluetooth ir WIFI

2 536,00 €
1 902,00 €
1 902,00 € - 2 187,00 €

Tyro, filtruoto ir gazuoto vandens maišytuvo komplektas – GROHE Blue Home Duo daro gyvenimą paprastesniu, skanesniu ir tvaresniu.

Jums niekada nebereikės pirkti vandens buteliuose – tiesiai iš savo maišytuvo galėsite gauti filtruoto atvėsinto, vidutiniškai arba stipriau gazuoto geriamojo vandens. GROHE Blue Home Duo komplektas turi absoliučiai viską, ko reikės vandens sistemos paruošimui naudoti.

Užsakomoji prekė, įprastai terminas 4-8 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Spalva
Kiekis

Meistro paslauga

45.00 €* - Naujo maišytuvo sumontavimas
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 4-8 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 6.99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

31455001
Garantija (m)
5 metai
Maišytuvo pasukimo kampas
150
Vandens pajungimas
3/8"
Ilgis tarp aeratoriaus ir maišytuvo centrų mm
224 mm
Ištraukiama žarna
Nėra
Maksimalus stalviršio storis mm
60 mm
Aukštis nuo plautuvės viršaus iki aeratoriaus mm
285 mm
Programavimo funkcija
yra
Produkto lygmuo
Premium (Stilingi, individualūs, funkcionalūs)
Sensorika
Nėra
Maišytuvo forma
C
Filtravimo sistema
Yra

Aprašymas

Prijungus maišytuvą prie GROHE Ondus aplikacijos, savo išmaniuoju telefonu galėsite valdyti maišytuvą, sekti suvartojimą bei automatiškai užsakyti filtrus ir CO2 balionėlius. Taip pat galėsite prijungti savo sveikatingumo programėles, su kuriomis maišytuvas dalinsis jūsų vandens vartojimo statistika. Vandens sistemoje integruotos Bluetooth® 4.0 ir WiFi technologijos užtikrina sklandų belaidį prisijungimą.

Aušinimo sistema pritaikoma kiekvienoje virtuvėje – jai tereikės 30 cm pločio erdvės, o tiek filtras tiek CO2 balionėlis yra talpinami jos viduje bei labai paprastai išimami ir pakeičiami. Su Blue Home Duo taip pat gaunate puikų standartinį plautuvės maišytuvą su aukštu snapu ir 150° pasukimo diapazonu. Jo viduje yra atskiri kanalai filtruotam ir vandentiekio vandeniui. Svirtimi yra reguliuojamas vandentiekio vanduo, o norint įsipilti filtruoto, atvėsinto ar gazuoto vandens tiesiog paspauskite LED apšviestą mygtuką. LED indikatoriai taip pat įspės kada reikia pakeisti CO2 talpą.

Maišytuvas pasižymi GROHE būdingomis glotniomis linijomis, elegantiška ir patvaria GROHE Long-Life Shine SuperSteel danga bei GROHE SilkMove keramine kasete su kuria valdymas bus sklandus ir tikslus visą naudojimosi laiką.

Komplekte rasite absoliučiai viską, kas reikalinga, o sumontavimas yra ypač paprastas ir užtruks 30 minučių. GROHE Blue Home – naujas, išmanus būdas mėgautis tyru filtruotu vandeniu tiesiai iš maišytuvo.

Į šią vandens sistemą įeina:

  • GROHE Blue Home virtuvinis maišytuvas tiekiantis ir vandentiekio vandenį, ir filtruotą atvėsintą, vidutiniškai ar stipriau gazuotą geriamąjį vandenį;
  • vandens aušinimo sistema, gebanti paruošti 3 litrus atvėsinto gazuoto vandens per valandą;
  • S dydžio filtras kartu su filtro galvute, kurią galima pritaikyti prie vandens kietumo lygio;
  • 425 g CO2 balionėlis.

MFYW_125.png

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį