Grohe Essence virtuvinis maišytuvas su ištraukiamu dušeliu, pasirenkama spalva

633,00 €
475,00 €
340,00 € - 509,00 €

Grohe Essence kolekcijos, virtuvinis maišytuvas su ištraukiamu dušeliu. Šios serijos maišytuvą galite rinktis aukso, vario, nerūdijančio plieno, chromo ir grafito spalvų (spalvoti maišytuvai gali būti tiek poliruoto, tiek šlifuoto paviršiaus). Maišytuvo atspalviai padengti PVD (physical vapor deposition) būdu, todėl spalvai suteikiamas ilgaamžiškumas ir atsparumas. Ji nenusilupa, nenusišveičia ir neblunka bėgant metams (prižiūrint maišytuvus, pagal suteikiamas gamintojo instrukcijas). Itin paprasta ištraukiamo dušelio technologija, todėl nebus jokių strigimų ar gedimų. Svarelis visuomet sutrauks žarną atgal. Maišytuvas turi perjungėją - įprastai vandens srovei / "speed clean" dušelio srovei.

Užsakomoji prekė, įprastai terminas 4-8 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Spalva
Kiekis

Meistro paslauga

45.00 €* - Naujo maišytuvo sumontavimas
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 4-8 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 3,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką) Gaukite į paštomatą už 3,99€

Jums taip pat gali patikti

  • SUTAUPOTE -645,00 €
Pasirinkite variantą: Greita peržiūra

Villeroy & Boch Subway 60 S keraminė plautuvė

Bazinė kaina 1 289,00 € Kaina 644,00 €
644,00 € - 843,01 €
Montuojama iš viršaus plautuvė Subway 60 S su ekscentriniu arba įprastu ventiliu komplekte. Plautuvėje integruotas perpylimas su uždengimu....

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

30270A00
Garantija (m)
5 metai
Maišytuvo pasukimo kampas
360°
Vandens pajungimas
3/8"
Ilgis tarp aeratoriaus ir maišytuvo centrų mm
204 mm
Ištraukiama žarna
Yra
Maksimalus stalviršio storis mm
60 mm
Aukštis nuo plautuvės viršaus iki aeratoriaus mm
315 mm
Produkto lygmuo
Premium (Stilingi, individualūs, funkcionalūs)
Sensorika
Nėra
Maišytuvo forma
L
Filtravimo sistema
Nėra

Aprašymas

GROHE yra pasaulyje pirmaujanti santechnikos įrangos gamintoja ir pasaulinis prekių ženklas, kuriantis pažangią vandens valdymo įrangą.

GROHE jau daugelį dešimtmečių vadovaujasi tomis pačiomis prekių ženklo vertybėmis – technologine pažanga, kokybe, dizainu ir tvarumu, – kurios iliustruoja GROHE tikslą suteikti vartotojams geriausią patirtį ir skleisti vandens teikiamą džiaugsmą. Visą projektavimo, inovacijų ir dizaino kūrimo veiklą GROHE vykdo Vokietijoje, todėl visi gaminiai žymimi kokybės ženklu „Pagaminta Vokietijoje“, o pirkėjų pasitikėjimas prekių ženklu ir toliau stiprėja.

Visose GROHE gamyklose naudojama ypatingo tikslumo gamybos inžinerija, užtikrinanti atitiktį visada aukštiems GROHE standartams. Tokiu būdu GROHE užtikrina, kad visi gaminiai atitiktų aukštus meistriškumo ir funkcionalumo reikalavimus. Vien per pastaruosius dešimt metų GROHE sėkmę patvirtino daugiau nei 240 dizaino ir inovacijų srities apdovanojimų, taip pat vieta „2015 m. tvariausių Vokietijos bendrovių“ trejetuke.

GROHE gaminiai naudojami daugybėje aukšto lygio pastatų visame pasaulyje, o tai reiškia, kad architektai, dizaineriai ir projektuotojai teikia pirmenybę mūsų prekių ženklui. 2014 m.

GROHE tapo „LIXIL Group Corporation“, Tokijo vertybinių popierių biržoje viešai kotiruojamos bendrovės, dalimi. LIXIL yra pasaulinė santechnikos pramonės rinkos lyderė, taip pat Japonijoje pirmaujanti statybinių medžiagų ir paslaugų teikėja.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį