RAVAK Blix Slim dušo kabina Ravak 90x90cm,pasirinkite profilių spalvą

650,00 €
485,00 €
485,00 € - 513,00 €

Vienas populiariausių RAVAK modelių - BLIX Slim. Sudarytas iš dviejų stacionarių sienelių ir dušo durų, stumdomų per centrą. Patogus sprendimas, turintiems nedidelę vonios kambario erdvę. Galima pasirinkti iš dviejų profilių spalvų (chromo blizgios ir juodos matinės). Tvirta ir sandari rėminė konstrukcija, todėl dušo kabina lengvai montuojama ir patvari.

  • Gamintojo garantija: 5 metai;
  • Saugus, 6mm storio grūdintas stiklas;
  • Montavimo matmuo gali būti šiek tiek reguliuojamas, todėl patogu, montuojant ant plytelių - 886-900x886-900 Įėjimas 480 mm;
  • Stiklai padengti "Anti Calc" danga, leidžiančia lengviau nutekėti vandens lašams, todėl kalkių nuosėdų bus mažiau;
  • Blix Slim ir Blix serijos stiklo atidarymo mechanizmas supaprastina dušo kabinos ir durų priežiūrą.
Prekė palaikoma Lietuvos sandėliuose. Įprastai pristatome per 5-7d.d. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Dydis
Stiklas
Profilio spalva
Kiekis

Meistro paslauga

150.00 €* - Naujos dušo kabinos montavimas, prijungimas, tarpų padengimas silikonu
180.00 €* - Senos demontavimas ir naujos dušo kabinos montavimas, prijungimas, tarpų padengimas silikonu
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso
Prekė palaikoma Lietuvos sandėliuose. Įprastai pristatome per 5-7d.d. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 20,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

X1LM70C00Z1
Garantija (m)
5 metai
Aukštis mm
1950 mm
Dušo durų atidarymo tipas
Stumdomos durys
Produkto lygmuo
Standart (Funkcionalus, mažiau individualumo)
Dušo kabinos nominalus dydis
90x90cm

Aprašymas

Techniškai pasiteisinęs sprendimas Stumdomų durų sistema taupo vietą vonios kambaryje, durys neišsikraipo ir neužsikerta, o dėl pakeliamo durų mechanizmo nėra valymui nepasiekiamų vietų.

Paprasta valyti Lengvai paspaudus mechanizmą apatinėje stumdomų dušo durų dalyje, sąvaras galima atlenkti ar visiškai išimti ir lengvai išvalyti sunkiai pasiekiamas vietas. Dušo kabinų priežiūrą Jums palengvins universali priemonė RAVAK Cleaner, skirta valyti bet kuriuos vonios kambario paviršius.

Lengvas dizainas Švelnios rėmo proporcijos suteikia dušo kabinai jaunatviškos energijos ir vizualiai neapsunkina vonios kambario.

Plonesnis rėmas Dušo kabina Blix Slim pradžiugins tuos, kurie ieško patikrintos kokybės ir šiuolaikiškos išvaizdos derinio. Jos technologija pagrįsta metų metais gerintu sprendiniu, nepaliekančiu vietos netobulumui. Dizaino prasme Blix Slim dera prie šiuolaikiškų vonios kambarių, pasižymi subtiliai atrodančiu rėmu, vizualiai neapsunkina vonios kambario ir palaiko visos patalpos erdvumo pojūtį.

RAVAK prekės ženklas siūlo visapusiškus modernių vonios kambarių sprendimus. Ravak gamina akrilines vonias, dušo kabinas, dušo padėklus, kanalizacijos vamzdžius ir grindų kanalizaciją ir kitus vonios gaminius ir priedus. Čekijos šeimos įmonė RAVAK buvo įkurta 1991 metais Varekovų ir Kreisovų šeimų, kurios iki šių dienų aktyviai valdo įmonę, tapusią viena didžiausių vonios įrangos gamintojų Čekijoje. Pradinį gaminių asortimentą sudarė dušo kabinos ir dušo padėklai, pagaminti pagal Prancūzijos įmonės licenciją. 1993 m. RAVAK investavo į gamybos vystymą ir po metų pristatė dušo kabinų seriją „Supernova“, pagamintą pagal savo patentuotą technologiją. „Supernova“ iki šiol naudotojų laikoma patikimiausia dušo kabina rinkoje.

ATSISIUNTIMAI

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį