Pusapvalė dušo kabina Ravak CSKK4 - 80,90cm

850,00 €
671,00 €
648,00 € - 711,00 €
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Dydis
Vitražas
Profilio spalva
Kiekis

Meistro paslauga

150.00 €* - Naujos dušo kabinos montavimas, prijungimas, tarpų padengimas silikonu
180.00 €* - Senos demontavimas ir naujos dušo kabinos montavimas, prijungimas, tarpų padengimas silikonu
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 20,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

3Q140C00Z1
Garantija (m)
2 metai
Aukštis mm
1950 mm
Spindulys mm
R500
Dušo kabinos užpildas
Stiklas "Transparent"

Aprašymas

Dušo kabina Ravak CSKK4-80 (3Q140C00Z1) varstomomis durimis, blizgiu profiliu bei skaidriu stiklu. Pusiau rėminė dušo kabina Chrome turi besisukančių stulpelių mechanizmą, kuris pakeitė vyrius .Taip pat įmontuotas ir keliamasis mechanizmas- jis padės lengvai varstyti druis į dušo kabinos vidų, ir į išorę. Dušo kabina su stiklo užpildu (vitražu). 6 mm storio grūdinto stiklo plokštės padengtos apsauginiu sluoksniu AntiCalc, kuris apsaugo stiklą nuo purvo, kalkių ir kitų vandens nuosėdų. Dušo kabina Chrome yra didžiausios RAVAK vonios kambario koncepcijos dalis, kurią sudaro suderinto dizaino vonia, dušo padėklai, nutekamasis latakas, praustuvai, vonios baldai, vandens maišytuvai ir vonios kambario aksesuarai.

AntiCalc® - nematoma apsauga nuo purvo ir vandens nuosėdų. Nano danga suteikia stiklo užpildui papildomo lygumo, mikroskopiniame lygyje, todėl nešvarumai paprasčiausiai neturi kur prikibti. Technologija leidžia lengviau prižiūrėti dušo kabiną. Nano danga yra atnaujinama. Priklausomai nuo dušo kabinos naudojimo intensyvumo, šią dangą reikia atnaujinti kas pusę metų, tačiau tai nėra privaloma.

Dėmesio! Dušo kabina - tai profilių su užpildu konstrukcija, sujungianti dvi kampines sienas. Nuotraukose matomi dušo padai,sifonai ir kita dušo įranga - įsigyjama papildomai. Vartotojams suteikiama teisė pasirinkti ir papildomai nusipirkti akrilo,akmens masės ar plieninį dušo padą (pagal norus ir poreikius), sifoną bei maišytuvų sistemas dušui. Jei dušo kabina bus statoma tiesiai ant grindų, tuomet turi būti įrengtas grindų nuolydis su nutekamuoju lataku arba trapu. Visas papildomai įsigyjamas prekes rasti galima mūsų elektroninėje parduotuvėje. Neradus norimo modelio, prašome kreiptis parduotuvėje nurodytais kontaktais.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį