Ideal Standard Ultra Flat S i.life dušo padėklas, 100x100cm, T5234, pasirenkama spalva

483,00 €
363,00 €

Ultra Flat S yra pagamintas iš Ideal Solid®, patvarios medžiagos, sudarytos iš natūralių mineralų ir jų mišinio. Padengtas nepermatoma danga, kad būtų pasiektas akmens efektas ir sukurtas neslidus paviršius. Tai suteikia jūsų dušo zonai elegantišką ir šiuolaikišką pojūtį, kartu suteikiant ilgaamžiškumą.  Itin plonas 30mm aukščio dušo padėklas, gali būti montuojamas ant grindų arba įleidžiamas lygiai su grindimis. Dušo padas atsparus UV spinduliams ir chemijai, naudojamai duše, todėl jis nepakeis savo spalvos. Paviršius yra iš antibakterinės medžiagos.

  • Komplekte yra dekoratyvinis dangtelis. Sifonas užsakomas papildomai;
  • Gamintojas suteikia 25 metų garantiją;
  • Padas gaminamas Europoje;
  • Dušo padas pjaustomas, todėl vietoje galite jį prisitaikyti savo dušo zonai!
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Dydis
Spalva
Kiekis
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 14,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

T5234FV
Garantija (m)
25 metai
Ilgis. mm
1000
Plotis. mm
1000
Aukštis mm
30
Pagaminta iš
Kompozitinės medžiagos
Gaminio Serija
Ultra Flat S i.life
Tipas
montuojamas tiesiai ant grindų
Produkto lygmuo
Standart+ (daugiau dizaino ir privalumų)
Dušo pado montavimas
Universalus - ant grindų, lygiai su plytelėmis arba ant kojelių
Dušo pado ypatybės
Pjaustomas (pritaikomi matmenys)

Aprašymas

Dušo pado privalumai:

  • Mažesnė tikimybė suklysti, dėl dušo kabinos montavimo matmenų. Dažna situacija, kad dušo kabinų tipas ir matmenys skiriasi. Pavyzdžiui, dušo kabinos 90x90 tipas, nurodomas pas gamintojus, turi montavimo matmenis 885x885mm ir pan., todėl neretai pasitaiko, kad meistras, formuojantis dušo zonos nuolydžius, suformuoja lygiai 900x900mm zoną, ko pasekoje, standartinės dušo kabinos sumontuoti nebepavyksta. Su dušo padu tokios klaidos tikimybė dingsta, nes jo matmenys ir nuolydžiai leis sumontuoti standartinę kabiną.
  • Dušo padas neretai gali būti pigesnis ir lengvesnis sprendimas, jei palyginsime plytelių, dušo latakų ir meistro darbą.
  • Dušo padas yra vientisas, palyginimui su plytelėmis, kurios turi siūles.
  • Ideal Standard I.Life S dušo padus galima pjaustyti jau objekte ir pritaikyti prie įvairių kampų ar kolonų. 

Montuojant Ideal Standard dušo padą ant kojelių, po juo lieka 115-150mm tarpas, kartais būtinas, norint prijungti nuotekas į kanalizaciją. Tačiau gamintojas apdailos, vadinamo "sijono" neturi, todėl tokiu būdu montuojant, reikia iš anksto nuspręsti kokią apdailą papildomai norėsite pasidaryti (iš plytelių, baldinės plokštės ar pan.).

Dušo padas gali būti pripjaunamas jau objekte, matant realią dušo zonos matmenų ir aplinkos situaciją. Visos pjaustymo galimybės ir įrankiai, kuriuos naudoti, yra nurodyti instrukcijoje. Dušo pado pjaustymas gamintojo garantijos nesutrumpina.

Ideal Standard - tai ilgametę (daugiau kaip 100 metų) patirtį turintis, pasaulyje gerai žinomas, vonios įrangos gamintojas. Įmonė gamina praktiškai visą įrangą, skirtą vonios kambariui (išskyrus dušo trapus ir džiovintuvus). Produkcija gaminama Europos gamyklose: Čekijoje, Vokietijoje, Bulgarijoje, Italijoje, Didžiojoje Britanijoje. 2023 metais Ideal Standard įmonę nupirko Villeroy&Boch grupė, tad ateityje galima tikėtis tik dar geresnių sprendimų ir asortimento gausos. Šiek tiek detalių apie įmonę: 

  • Ideal Standard grupėje dirba apie 8500 darbuotojų;
  • Per metus gamintojas parduoda ~7 milijonus vienetų keramikos, ~7 milijonus vienetų maišytuvų, ~1 milijoną vienetų dušo padų ir vonių;
  • Europoje gamintojas yra 3-čias pagal keramikos pardavimus, 3-čias pagal maišytuvų pardavimus;
  • Gamintojo dizaino kūrimo centras – Milanas, Italija;
  • Gamintojo inovacijų kūrimo centrai – Vokietija ir Didžioji Britanija;
  • Gamintojo pagrindinė būstinė – Belgija.

Ideal Standard įvertintas apdovanojimais ne tik už daiktų dizainą, tačiau ir tvarumo įsipareigojimus. Daugelis inovacijų ir sprendimų sukurta, kad gaminant, pakuojant ir transportuojant gaminius būtų sunaudota kuo mažiau išteklių ir sumažinta tarša gamtai. Nuoroda į gamintojo puslapį.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį