Ideal Standard Blend Cube prie sienos statomas klozetas be dangčio

492,00 €
443,00 €

Pastatomas prie sienos klozetas Ideal Standard WC BLEND CUBE Aquablade®. Švarios ir grynos Ideal Standard Blend unitazo formos skirtos pabrėžti kūrybiškumą ir išraišką interjere. Universalus Roberto Palomba stilius leidžia šį puodą derinti su kitų kolekcijų produktais. WC puodas yra su tyliai veikiančia bei efektyvia aquablade vandens nuleidimo technologija. 

Prie sienos statomas klozetas yra be "Soft Close" (švelniai nusileidžiančio) dangčio komplekte. Jį galite rasti žemiau tarp rekomenduojamų prekių (dangčio prekės kodas:T392701).

Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Kiekis

Meistro paslauga

52.50 €* - Naujo pastatomo klozeto sumontavimas, prijungimas
67.50 €* - Seno pastatomo klozeto demontavimas ir naujo klozeto sumontavimas, prijungimas
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 10,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

T368801
Garantija
2 metai

Aprašymas

Ideal Standard jau daugiau nei 100 metų gamina aukščiausios kokybės vonios kambario sprendimus. Kompanija dirba su žymiausiais pasaulio dizaineriais kurdama tvirtus ir patikimus produktus, kurie ne tik gražūs bet ir amžini. Ideal Standard gamina produktus, kurie yra suderinami su realiu pasauliu ir realiais žmonėmis. Žmonėmis, kurie žino kas jie yra, kurie myli savo vonios kambarį, kurie mėgsta atsipalaiduoti, pamiršti praėjusią dieną, galvoti apie ateinantį vakarą, dalintis paslaptimis su veidrodžiu, pasijausti žmogumi iš naujo, atsinaujinti ir pasikrauti energijos, o svarbiausia žmonėmis – norinčiais išgyventi ypatingas akimirkas savo jaukioje erdvėje.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį