Baldinis praustuvas Vispool Q-700

284,00 €
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Spalva
Kiekis

Meistro paslauga

52.50 €* - Naujo praustuvo montavimas,prijungimas, tarpų padengimas silikonu
67.50 €* - Seno praustuvo demontavimas ir naujo praustuvo montavimas,prijungimas, tarpų padengimas silikonu
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 7,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

visp_q700
Garantija (m)
10 metų
Ilgis mm
690
Plotis mm
495
Tipas
Montuojamas ant spintelės
Ilgio intervalas
61cm-80cm
Forma
Stačiakampis

Aprašymas

Vispool Praustuvas Q-700 -  tai gilus praustuvas, montuojamas ant spintelės arba tvirtinamas prie sienos. Praustuvas pagamintas iš natūralios medžiagos (natūrali marmuro arba granito masė – 85% ir rišančias, kompozitinės medžiagos – 15% . Vispool gaminiams naudojamos tik ekologiškai švarios, patikrintos ir sertifikuotos medžiagos (kokybės, higienos sertifikatai).
Naudojant MARMORYL® technologiją, pasiekiamas didesnis vientisumas ir tankumas, sumažėja oro dalelyčių kiekis gaminyje, kas derinyje su ypatingos kokybės emale leidžia pasiekti aukštesnių produkcijos tvirtumo ir ilgaamžiškumo rodiklių. Dėl to Vispool užtikrina ilgametę garantiją visai savos gamybos produkcijai iki 25 m.
Vispool gaminius lengva išlaikyti švarius, dėka švelnaus paviršiaus ir unikalios MARMORYL® pagaminimo technologijos, neleidžiančios kauptis mikrobams.
Praustuve yra padaryta anga maišytuvui, tačiau jis neturi perbėgimo angos.
Pastabos:
- Praustuvus galite užsisakyti įvairių RAL ar granito atspalvių. Norėdami specifinio gaminio atspalvio kreipkitės į mus nurodytais kontaktais.
- Prasutuvas parduodamas be jokių tvirtinimo elementų, be sifono bei maišytuvo. Rekomenduojamus priedus prie šio praustuvo pateikiame dešinėje pusėje tarp "rekomenduojamų kartu įsigyti prekių". Jei rekomenduojami gaminiai Jūsų netenkina, kitokio modelio tvirtinimo elementus, sifoną Jūs galite rasite kategorijoje "priedai praustuvams", o maišytuvus kategorijoje "maišytuvai praustuvams".

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį