Akmens masės vonia Balteco Marin 169x75, balta

3 441,00 €
2 752,99 €
2 752,99 € - 3 168,99 €
  • Masyvus ir tvirtas korpusas
  • Kartu išlietas vonios korpusas ir uždanga
  • Rėmas su reguliuojamomis kojelėmis
  • Spustelint atidaromas/uždaromas nutekėjimas iš Xonyx masės
  • Su persipylimo anga
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Spalva
Vonios ilgis
Vonios plotis
Kiekis

Meistro paslauga

150.00 €* - Naujos vonios sumontavimas, prijungimas, tarpų padengimas silikonu
180.00 €* - Vonios demontavimas ir naujos sumontavimas, prijungimas, tarpų padengimas silikonu
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 29,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

  • SUTAUPOTE -811,00 €
Pasirinkite variantą: Greita peržiūra

Hansgrohe Metropol pastatomas vonios maišytuvas

Bazinė kaina 3 245,00 € Kaina 2 434,00 €
2 271,00 € - 2 434,00 €
Dėmesio! Sumontuoti visą sistemą reikalinga įsigyti potinkinę šio maišytuvo dalį (kodas:10452180) ir izoliacinę tarpinę (kodas: 96441000).

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

BAL_MAR169_BALTAmatine
Garantija (m)
5 metai
Ilgis mm
1690 mm
Spalva
balta
Plotis mm
750 mm
Pagaminta iš
Monolitinė medžiaga (Xonyx)
Tūris litrais
290 l
Galimybė įmontuoti maišytuvą vonioje
Nėra
Galimybė įmontuoti masažo sistemą
Nėra
Aukštis su kojomis mm
640 mm
Aukštis be kojų mm
500 mm
Svoris kg
105 kg + pakuotė

Aprašymas

PATVARUMAS IR ŠVELNUMAS

Iš Xonys akmens masės vonių ir kitų produktų gamyboje Balteco naudoja medžiagą solid surface su unikaliomis savybėmis. Daugiau nei dešimtmetis pasišventimo kuriant Xonyx medžiagą pasiteisino ir buvo sukurta unikali medžiagos sudėtis bei gamybos technologija, pagrįsta SPS (Slow Polymerization System) technologija. Pagal naująją technologiją pagaminta Xonyx akmens masė naturalių mineralų stiprumą sujungia su dervos ir akrilo junginių specialiomis savybėmis, sukuriant monolitinę medžiagą iš akmens masės be dekoracinio paviršiaus su ypač stipriu išoriniu paviršiumi. Polimerizuotas dirbtinis akmuo yra struktūriškai labai stipri medžiaga, o medžiagos paviršius yra subtiliai šilkinis ir šiltas. Xoonyx produktų švelnioji apdaila suteikia paviršiui šiek tiek blizgesio turintį matinį įspūdį su labai geromis paviršiaus valymo savybėmis.

Balteco Xonyx™ solid surface akmens vonia yra pagaminta iš itin patvarios medžiagos. Pagal naujausias technologijas pagaminta akmens masė „Xonyx“ pasižymi natūralių mineralų tvirtumu. Monolitinė, vientiso ir itin tvirto paviršiaus akmens masės medžiaga pasižymi unikaliomis dervų ir akrilo junginių savybėmis. Ypatinga teigiama šios akmeninės vonios savybė – ji gerai sugeria šilumą. Šios vonios pasižymi ne tik jau paminėtomis puikiomis savybėmis – jos taip pat yra funkcionalios bei paprastai naudojamos.

NESUDĖTINGAS MONTAVIMAS IR PATVARUMAS

Xonyx vonios sumontuotos ant cinkuoto plieninio rėmo su stipriomis vertikaliai reguliuojamomis kojelėmis. Tokios konstrukcijos dėka vonią įrengti nesudėtinga, o plieno konstrukcija ir kojelės išoriškai nesimato. Dėl kruopščiai suprojektuoto techninio sprendimo Balteco vonias galima montuoti negadinant grindų ir be papildomų atramų.

ELEGANTIŠKAS DIZAINAS IR BEKOMPROMISIS KOMFORTAS

Balteco Xonyx solid surface vonios yra pagamintos naudojant unikalią dviejų sluoksnių konstrukciją, kurioje vidinė ir išorinė vonios dalys yra sujungtos į vieną monolitiškai stiprią vonią be matomų siūlių. Dviejų sluoksnių kontrukcija užtikrina patogų ergonomišką vidinį paviršių ir optimalų vandens naudojimą, o išorinis vonios dizainas traukia akį. Dviejų sluoksnių konstrukcija veikia taip pat kaip šiluminė izoliacija, mažinant vonios vandens šilumos praradimą.

IŠSKIRTINĖ IŠBĖGIMO APDAILA

Xonyx voniose įrengtas nutekėjimas su unikalia Xonyx akmens masės apdaila, kuri derinasi su minimalistiniu vonios dizainu ir užtikrina patikimą veikimą daugelį metų.

SUBTILIOS DETALĖS

Xonyx vonių kuklios integruotos persipylimo angos beveik nepastebimos, bet užtikrina veiksmingą persipylimo funkciją.

MEISTRIŠKAS RANKŲ DARBAS

Visos Balteco Xonyx vonios (parduodamos daugiau nei dvidešimtyje šalių) yra gaminamos Estijoje rankiniu būdu. Vadovaujantis bendru siekiu sukurti idealą, mūsų patyrę meistrai kiekvieną vonią gamina itin kruopščiai ir su tinkamu dėmesiu kiekvienai detalei. Tik tokiu būdu galime užtikrinti aukštą kokybę ir vonių savininkų pasitenkinimą.

JŪSŲ PAGEIDAUJAMA SPALVA

Xonyx vonios išorės apdailos išskirtinai platus spalvų pasirinkimas suteikia galimybę sukurti unikalią, išskirtinę vonią.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį