Ravak Freedom Wall 166x80cm, juoda vonia, glaudžiama prie sienos, akrilas

3 000,00 €
2 370,00 €

Ten, kur tikimasi tik baltos spalvos, jus nustebins juoda. Juoda spalva atkreips dėmesį į vonią ir suteiks vonios kambariui išskirtinumo bei gylio. Juoda vonios išorė tuo pačiu lengvai derinama su kita vonios įranga. Freedom Wall vonios dizainas maksimaliai sujungia laisvai pastatomų ir klasikinių vonių pranašumus. Subtilus vonios grožis ir ovalios formos kviečia atsipalaiduoti vonioje, o platesnis jos kraštas prie sienos labai patogus pasidėti visiems daiktams, kurių gali prireikti, kad maudydamasis taptų malonumu. 

Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Spalva
Vonios ilgis
Vonios plotis
Kiekis

Meistro paslauga

150.00 €* - Naujos vonios sumontavimas, prijungimas, tarpų padengimas silikonu
180.00 €* - Vonios demontavimas ir naujos sumontavimas, prijungimas, tarpų padengimas silikonu
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 29,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

XC00100027
Garantija (m)
10 metų
Ilgis mm
1660
Plotis mm
800
Pagaminta iš
Akrilo
Svoris
45
Galimybė įmontuoti maišytuvą vonioje
Yra
Tūris l
260 l
Produkto lygmuo
Premium (Stilingi, individualūs, funkcionalūs)

Aprašymas

Ženkite į naują dimensiją, kurioje taisykles nustatote Jūs. Laisvai pastatoma vonia gali būti dominuojanti jūsų vonios kambaryje ir tapti malonausia vieta laisvalaikio praleidimui. Vonios kambario erdvėje šią vonią galite statyti kuria puse norite, neapsiriboti - taip kaip jums patogiau ir gražiau. Atsipalaiduokite laisvai pastatomose RAVAK voniose ir mėgaukitės laisvės pojūčiu. Laisvai statoma vonia jums tarnaus dešimtmečius, išsirinkite tą, kuri jums labiausiai patinka. Romantika ir išskirtiniu komfortu pečiams, rankoms, kaklui bei galvai jūs džiaugsitės Ypsilon vonioje. Moderni Solo vonia, apjungianti pagrindines stačiakampio dugno ir ovalios viršutinės dalies linijas, tiks visiems minimalizmo mėgėjams. Nuosekliai suapvalintos Freedom O vonios linijos suteiks raminančią atmosferą vonios kambaryje ir maloniai pasirūpins jūsų kūnu. Jūsų vonios erdvėje nėra pakankamai vietos laisvai pastatomai voniai? Nenusiminkite, šią prabangą galite vistiek sukurti. Tam mes turime vonią Ypsilon Wall, kurios pranašumai geriausiai išryškėja pastačius ją prie sienos. Prie sienos montuojamą vonią Freedom Wall siūlome ir su juodos spalvos korpusu.

Įvertinkite naujus pojūčius laisvai statomoje vonioje ir mėgaukitės nepamirštamomis akimirkomis.

Įspūdžiams kartu.

Nė viena vonia nėra taip pritaikyta akimirkoms kartu, kaip laisvai statoma. Vienodas nuolydis ir viduryje sumontuotas vandens išbėgimas, nevaržys judesių. Laisvai statomoje vonioje Jūs ir Jūsų partneris praleisite daug nepamirštamų akimirkų.

Persipylimo ir sifono dangtelis chromuotas arba juodas.

Ir mažesniems vonios kambariams „Freedom Wall“ ir „Ypsilon Wall“ vonios yra vonių variantai, skirti statyti prie sienos, todėl tinka ir mažesniems vonios kambariams. Platesnis vonios kraštas prie sienos leidžia padėti viską, ko reikia poilsiui vonioje. Net juodos korpuso spalvos Freedom Wall black vonia lengvai derinama su kita vonios įranga.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį