Masažinė vonia Villeroy&Boch Oberon 2.0 170x75 su Koller Nano-Future masažo sistema

5 639,00 €
3 899,00 €

Aukštos kokybės Villeroy&Boch "Quaryl" medžiagos vonia su vandens-oro, elektronine masažo sistema Koller "Nano-Future", kuri sumontuojama Lietuvoje. Masažinės sistemos jungiklių valdymo pozicija montuojama pagal kliento pageidavimą. Galima papildoma įranga - pavyzdžiui chromoterapinis apšvietimas, papildomi purkštukai, vonios sifonas su vandens pripildymu.

Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Kiekis
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 20,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

UBQ170OBR2DV-01+kollernanofuture01
Garantija (m)
5 metai voniai ir 2 metai masažinei sistemai
Ilgis mm
1700mm
Spalva
Vonios spalva balta, purkštukai - chromo blizgūs
Plotis mm
750mm
Masažinės sistemos valdymas
Elektroninis
Drenažo sistema
Yra
Papildoma įranga (galima/negalima)
Galima sumontuoti papildomą įrangą

Aprašymas

Masažo sistemą sudaro: Siurblys 1.25kW, kompresorius su oro pašildytoju ir ozono generatoriumi 1.05kW, MINI purkštukai vonios šonuose - 4vnt., Oro purkštukų valdymas, NANO vandens purkštukai nugarai - 40vnt., NANO vandens purkštukai kojoms - 20vnt., FUTURE oro purkštukai - 18vnt., vandens lygio daviklis, rėmas voniai, automatinis sifonas.

Tai padidinto pralaidumo oro purkštukai. Komplekte su galingu (1,05kW) oro kompresoriumi gaunamas maksimalus burbulų srautas, praturtintas ozonu. Oro purkštukų, reguliatoriaus dėka (mygtukas "+" ir "-") galėsite reguliuotis oro masažo stiprumą pagal savo poreikius.

Elektroninis masažinės sistemos valdymas, suteikia tokius privalumus kaip:

- Apsauga nuo tuščios eigos;
- Pulsacijos rėžimas:
- Automatinis išjungimas po 20min.;
- Automatinis sistemos pradžiovinimas, po pasinaudojimo masažine vonia.

Garantinis ir pogarantinis servisas atliekamas lietuvių įmonės UAB "Poliplastas", tad galite būti tikri, jog operatyvią pagalbą ir sprendimus gausite tiek garantijos laikotarpiu, tiek ir po jos. Sistema prižiūrima itin paprastai, o jos dažnis priklauso nuo Jūsų naudojimosi masažo vonia. Naudojant KYMA dezinfekcinį skystį, pripildoma vonia vandens, įjungiama masažinė sistema 5-ioms minutėms ir išjungus palaikoma dar 30 minučių (dezinfekcinis skystis su detalia instrukcija parduodamas atskirai). Purkštukų išorė prižiūrima lygiai taip, kaip ir vonios sifonas, t.y. jie nereikalauja specialios procedūros. Nesinaudojant masažo sistemomis, vonia galima naudotis įprastai.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį