Brasta Glass dušo kabina Kristina 100x100x200cm "Nero Frame", juodais rėmeliais

1 009,00 €
747,00 €

Industrinio stiliaus dušo kabina "Kristina Nero Frame", pasižyminti patogia dušo durų rankena bei juodos spalvos apvadais. "Nero Frame" - gaminiuose šilkografijos būdu ant stiklo uždėta juostelė aprėmina dureles visu perimetru. Tai sukuria geometriškai išbaigtą, išraiškingą stilių.

  • Gamintojo garantija: 7 metai;
  • Montavimo matmenys: 979-988mm x 979-988mm x 2000mm
  • Stiklai dengti "greiti lašai" danga, kuri leidžia lengviau nuslysti vandens lašams, todėl kaupiasi mažiau kalkių nuosėdų ant stiklo.
UŽSAKOMA IŠ GAMYKLOS. PRISTATYMO TERMINAS 3-4 SAVAITĖS, TAČIAU TIKSLINAME UŽSAKYMO METU
Kiekis

Meistro paslauga

150.00 €* - Naujos dušo kabinos montavimas, prijungimas, tarpų padengimas silikonu
180.00 €* - Senos demontavimas ir naujos dušo kabinos montavimas, prijungimas, tarpų padengimas silikonu
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso
UŽSAKOMA IŠ GAMYKLOS. PRISTATYMO TERMINAS 3-4 SAVAITĖS, TAČIAU TIKSLINAME UŽSAKYMO METU
Gaukite į namus už 20,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

kristina100skneroframed
Garantija (m)
7 metai
Aukštis mm
2000 mm
Pagaminta iš
Saugaus 6mm grūdinto stiklo
Profilių spalva
Juoda
Dušo durų atidarymo tipas
Varstomos durys į išorę
Produkto lygmuo
Standart+ (daugiau dizaino ir privalumų)
Dušo kabinos nominalus dydis
100x100cm

Aprašymas

APIE GAMINTOJĄ

„Brasta Glass“ – tarptautinei įmonių grupei „Brasta“ priklausanti bendrovė, kurianti stiklo sprendimus verslo ir valstybinėms organizacijoms, gaminanti stiklo pertvaras, skiriamąsias sieneles, dušo kabinas ir panašią produkciją.

Pateikdami įvairius produktus savo klientams, visuomet užtikriname aukščiausią gaminių kokybę ir paslaugų patikimumą. Kad tą pasiektume, atidžiai įsigiliname į kiekvieną savo veiklos sritį ir bendradarbiaujame su patikimais partneriais Lietuvoje ir užsienyje.

Daugelį Lietuvoje šiandien esančių produktų šiai rinkai pasiūlėme pirmieji. Aktyvus dalyvavimas pasaulinėse parodose („ISH“ Vokietijoje, IDEOBAIN Prancūzijoje, HABITARE Suomijoje ir kt), seminaruose, verslo susitikimuose suteikia dar daugiau patirties tobulėti. Daugiau nei 15 mūsų įmonės veiklos metų bendradarbiaujame su užsienio kompanijomis, veikiančiomis nuo Pietryčių Azijos iki JAV. Mūsų produktai yra gaminami Kaune, Palemone įsikūrusioje gamykloje, o jų eksportas vykdomas į 23 pasaulio šalis.

Eksportuojame 60 procentų visos pagamintos produkcijos. Grupės produktų krepšelį sudaro beveik 100 skirtingų gaminių ir jų modelių. Asortimentas nuolat plečiamas ir auginamas. Noriai imamės naujų projektų, reikalaujančių didelio meistriškumo bei profesionalumo, todėl užsienio partneriams galime pasiūlyti ir savo gaminius su privačia etikete.

Mūsų įmonėje dirba kvalifikuoti žmonės, kurie yra didžiausias mūsų kompanijos turtas ir pasididžiavimas. Jų atsidavimas darbui, pastangos pateikti vartotojui tik kokybiškus produktus, didina mūsų klientų skaičių.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį