Ravak Espirit potinkinis praustuvo maišytuvas ES 019.00, pasirenkamos spalvos

256,00 €
205,00 €
160,00 € - 256,00 €

Šis modelis skirtas minimalistinių sprendimų mėgėjams. Jis skirtas paslėptam montavimui sienoje naudojant R-box. Natūralus šio paslėpto maišytuvo grožis kyla dėl kruopščiai parinktų kiekvienos dalies proporcijų. Išlenktas maišytuvas ir subtili vandens temperatūros ir srovės valdymo svirtis papuoš Jūsų sieną. Šis maišytuvas skoningai papildys bet kurį vonios kambarį ir savo grožiu džiugins ir po daugelio metų. Tik nuo jūsų priklauso, ar maišytuvo spalva taps vienijančiu vonios kambario elementu. Pasirinkite spalvą, kuri suteiks jūsų vonios kambariui išskirtinumo.

Papildomai būtinai reikia įsigyti: R-box Basin RB 07B.50

Likutis pas tiekėjus
Spalva
Kiekis

Meistro paslauga

45.00 €* - Naujo vandens maišytuvo montavimas, prijungimas
52.50 €* - Seno maišytuvo demontavimas ir naujo vandens maišytuvo montavimas, prijungimas
*kaina gali kisti nuo pasirinkto atvykimo adreso
Likutis pas tiekėjus
Gaukite į namus už 3,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką) Gaukite į paštomatą už 3,99€

Jums taip pat gali patikti

  • SUTAUPOTE -46,00 €
Pasirinkite variantą: Greita peržiūra

Ravak praustuvas Moon 2

Bazinė kaina 220,00 € Kaina 174,00 €
Ravak Moon 2 lieto marmuro, baltos spalvos praustuvas montuojamas ant plokštės. Praustuvo išmatavimai ya 560 x 400 x 120 mm. Jis negali būti...

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

X070278
Garantija (m)
5 metai
Spalva
Pasirenkama spalva
Montavimo tipas
Įleidžiamas į sieną (potinkinis montavimas)
Ventilis komplekte
Yra
Oro pamaišymas
Yra
Ilgis tarp aeratoriaus ir maišytuvo centrų mm
187 m
Maišytuvo dydis
tvirtinamas į sieną

Aprašymas

Maišytuvo viduje yra išradingas aeratorius su EcoFlow funkcija. Vandens srautas ribojamas iki 5 l per minutę ir praturtinamas oru. Greičiausiai to net nepastebėsite, tačiau tai turės įtakos jūsų vandens sąnaudoms, kurios bus mažesnės, nei naudojant įprastą maišytuvą.

Išbaigtam vonios kambario dizainui rekomenduojame derinti su kitais tos pačios spalvos Espirit maišytuvais. Valymui rekomenduojame naudoti RAVAK Cleaner Chrome.

Pagrindinė paslėpto montavimo baterija RB 07B.50 nėra maišytuvo dalis ir yra perkama atskirai. R-box skirta montuoti į sieną, kur nėra vandens linijų jungčių ar kitos santechnikos. R-box yra veikianti mašytuvo vidinio korpuso plastikinė dalis, kuri užtikrina, kad vandens paskirstymas vonioje funkcionuotų, net nuėmus viršutinę maišytuvo dalį. Per šią plastikinę dėžutę vandens paskirstymas gali būti išleidžiamas, nestabdant vandens.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį