R-box Basin, RAVAK potinkinių maišytuvų potinkinė dalis Espirit ir Eleganta serijoms

210,00 €
168,00 €

RB 07B.50
Montavimo korpusas iki minimumo sumažina paslėpto maišytuvo montuojant sugadinimo riziką. Montavimas naudojant pagrindinį korpusą yra ne toks sudėtingas, greitesnis, o rezultatas tobulesnis. Plastikinė dėžutė apsaugo vidinę maišytuvo korpuso dalį, kai ji yra įmontuota į sieną.

Likutis pas tiekėjus
Kiekis
Likutis pas tiekėjus
Gaukite į namus už 3,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką) Gaukite į paštomatą už 3,99€

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

X070231
Garantija (m)
10 metų
Montavimo tipas
Įleidžiamas į sieną (potinkinis montavimas)
Maišytuvo dydis
tvirtinamas į sieną

Aprašymas

R-box – tai universali į sieną įmontuojamų potinkinių praustuvų maišytuvų montavimo sistema. Apatinė ir viršutinė į R-box integruota maišytuvo dalis pagaminta iš aukštos kokybės žalvario. Skirtingai nuo klasikinių sieninių maišytuvų, montavimas su R-box yra daug lengvesnis. Espirit ir Eleganta serijos potinkinių praustuvo maišytuvų viršutinė matoma dalis montuojama tik visiškai užbaigus vonios kambario darbus, todėl būsite tikri, kad maišytuvas nebus sugadintas iki galutinės statybos darbų pabaigos.

R-box skirta montuoti sienoje, kur nėra vandens linijų jungčių ar kitos santechnikos. R-box yra veikianti mašytuvo vidinio korpuso plastikinė dalis, kuri užtikrina, kad vandens paskirstymas vonioje funkcionuotų, net nuėmus viršutinę maišytuvo dalį. Per šią plastikinę dėžutę vandens paskirstymas gali būti išleidžiamas, nestabdant vandens.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį