Keturkampės dušo kabinos

  • SUTAUPOTE -71,80 €
Pasirinkite variantą: Greita peržiūra

Radaway Arta QL KDJ I kampinė dušo kabina

Bazinė kaina 1 436,00 € Kaina 1 364,20 €
Elegantiška ir moderni „Arta QL“ serijos dizainas ir paviršius yra nepavaldūs laikui. Šios serijos išskirtinis bruožas yra prie sienos tvirtinami...

Keturkampės dušo kabinos – vienos populiariausių ir dažniausiai įsigyjamų, lyginant su kitų tipų dušo kabinomis. Šio tipo dušo kabinos yra kiek erdvesnės, lyginant su pusapvalėmis ar penkiakampėmis, todėl teikia truputį didesnį komfortą.


Jos idealiai tinka vonios kambariuose, kuriuose vyrauja klasikinis stilius, tačiau mūsų el. parduotuvėje galite rasti ir prie kitų stilių interjerų lengvai pritaikomų ketursienių dušo kabinų.


Priklausomai nuo vonios kambario dydžio ir pageidavimų galėsite rinktis dušo kabiną su stumdomomis arba į išorę atsidarančiomis durimis.


Dušo kabinos gali būti tiek kvadrato, tiek stačiakampio formos:



  • kvadratinės kabinos labiau tiks montuoti kampe;

  • stačiakampės dušo kabinos puikiai atrodys sumontuotos prie bet kurios vonios kambario sienos ir taps pagrindiniu šios patalpos akcentu. Dušo kabinos (stačiakampės) puikiai tinka ir aukštesniems, stambesniems žmonėms.


Svarbiausi keturkampės dušo kabinos pasirinkimo aspektai


Dušo kabinos dydis


Ketinant įsigyti keturkampę dušo kabiną reikėtų įsitikinti, kad tai geriausias pasirinkimas, padėsiantis vonios kambario erdvę išnaudoti optimaliai. Laikasnamams.lt asortimente rasite ne tik tipinių 80x80, 90x90 ar 100x100 cm, bet ir vos 75x75 cm dydžio dušo kabinų, tinkančių gyvenantiems senos statybos daugiabučiuose, kuriuose vonios kambariai – vos kelių kvadratinių metrų. Ieškantieji ypatingo komforto galės rinktis 110–130 cm pločio dušo kabinas. Taip pat nemaža dalis mūsų asortimente esančių dušo kabinų gali būti pagamintos pagal klientų pateiktus specialius matmenis: tokią galimybę suteikia lietuvių gamintojas „Brasta Glass“.


Keturkampės dušo kabinos dizainas


Pirmiausia svarbu išsirinkti dizainą: keturkampės kabinos gali būti rėminių, tiek ir berėmių konstrukcijų:

  • Rėminės konstrukcijos – tvirtos, patvarios, rėmas gali būti tvirtinamas ir prie sienos, ir prie grindų. Konstrukcijoms gaminti įprastai naudojamas aliuminis. Dušo kabinos (kvadratinės) su solidaus juodo metalo rėmais puikiai tinka industrinio stiliaus vonios kambariuose, prie jų dera juodos spalvos dušo galvutės, čiaupai ir įvairūs vonios kambario aksesuarai.

  • Berėmės konstrukcijos atrodo itin stilingai, neapkrauna erdvės, suteikia jai lengvumo.


Taip pat galite rinktis skirtingų atspalvių vitražą (stiklo užpildą): jis gali būti skaidrus arba matinis, margintas tam tikru raštu arba turėti atspalvį (paprastai naudojamas pilkas, rusvas, melsvas, žalsvas ir kitų atspalvių stiklas).


Dizainą papildo skirtingos keturkampių dušo kabinų rankenėlės. Jos gali būti masyvesnės arba minimalistinės – beveik nepastebimos.


Techninės keturkampių dušo kabinų detalės


Stiklas gali būti nuo 4 iki 10 mm storio, tačiau dažniausiai keturkampės dušo kabinos gaminamos iš 6 mm storio atsparaus grūdinto stiklo.


Vietoje tradicinių vyrių dalyje dušo kabinų panaudotas besisukančių stulpelių mechanizmas, todėl dušo kabinos (kvadratinės) tarnavimo laikas ženkliai pailgėja.


Dušo kabiną galima tvirtinti ant dušo padėklo ar tiesiai ant grindų. Dalies dušo kabinų durelės gali būti atveriamos ir į vidų, ir į išorę, taip pat atitinkamai apsukus kabiną ji gali būti tvirtinama tiek kairėje, tiek ir dešinėje pusėje.


Įprasta manyti, kad keturkampes dušo kabinas sunkiau prižiūrėti, tačiau specialios antikalkinės, nano ir kitos dangos neleidžia kauptis nešvarumams, todėl dušo kabinų priežiūra tampa labai paprasta.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį