Radaway Modo New II nejudanti dušo sienelė

324,00 €
311,00 €
311,00 € - 670,00 €

Modo New ll Walk - in nejudanti dušo sienelė. Tai minimalistinio stiliaus ir griežtų formų nejudančių dušo sienelių serija. Nejudančios dušo sienelės tampa vis populeresnės, nes jos nereikalauja daug priežiūros, o ir dizaino prasme, puikiai dera visuose vonios kambariuose. Dušo sienelės stiklas gaminamas iš 8 storio. Dušo sienelės komplektacijoje rasite tvirtinimo prie sienos sistemą su reguliuojamais profiliais bei specialų stiklą dengtą Easy Clean danga. Ši danga turi vandenį atstumiančių savybių, kurios neužlaiko ant stiklo paviršiaus vandens lašų ir leidžia greitai nutekėti nepalikdamos žymių.

Galimas nestandartinių matmenų užsakymas, pagal išmatavimus. Galimas Radaway meistrų montavimas.

Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Dydis
Vitražas
Spalva
Kiekis
Užsakomoji prekė, įprastai terminas 3-4 sav. Galima pasitikslinti likutį tel.nr. +37060493329
Gaukite į namus už 7,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

389054-01-01
Aukštis mm
2000mm
Užpildas
Stiklas "Transparent"
Garantija
3 metai

Aprašymas

Radaway – komfortiškų, modernių ir ypač aukštos kokybės dušo kabinų gamintojas. Kompanija susikūrė 2002 metais, per kuriuos komanda susidūrė su daugybe iššūkių projektuojant vonios kambarius. Dėka daugiametės mūsų patirties, Radaway gali Jums pasiūlyti optimaliausią sprendimą. Visos dušo kabinos, dušo durys ir vonios sienelės suprojektuotos Lenkijoje, Svažendzo miestelyje, kuris įsikūręs prie pat Poznanės. "„Easy Clean“ apsauginė danga – tai plika akimi nematomas polimero sluoksnis, kuris suformuojamas stiklo gamybos metu. Šis danga nepraleidžia vandens į mikroskopines stiklo poras ir griovelius, tad lašai neužsilieka ant stiklo, o nuteka žemyn nepalikdami žymių. Nesant tiesioginiam kontaktui su vandeniu, stiklas yra apsaugomas nuo korozijos, neplinta bakterijos, o stiklo paviršius išlieka keletą kartų švaresnis lyginant su įprastu stiklu be apsauginės dangos. Specialaus dengimo proceso metu „Easy Clean“ danga susijungia su stiklo silikatais ir patampa vientisa paviršiaus dalimi. Tokiu būdu susidaro patvari apsauginė stiklo danga, panaši į rinkoje esančias alternatyvas su vandeniui atspariu stiklu (nano dangos, greiti lašai ir t.t), kurios efektyvios tik labai trumpą laiką. Deja, dėl neigiamo vandens poveikio, efektyvi „EasyClean“ stiklo paviršiaus apsauga palaipsniui mažėja, todėl kas 6 mėnesius rekomenduojama naudoti „Easy Clean Glass Protector“ priemonę, kuri atnaujina efektyvią apsauginę stiklo dangą. Stiklo apsauginės dangos technologija, kurią naudoja Radaway kompanija, užtikrina efektyvę ir ilgalaikę stiklo paviršiaus apsaugą nuo korozijos bei išsaugo estetišką gaminių vaizdą."

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį