Ideal Standard Eurovit pakabinama vonios spintelė su praustuvu 60 cm (600 x 440 x 550 mm), 2 stalčiai, soft close uždarymas

402,00 €
250,00 €

Ideal Standard Eurovit - tai spintelės ir praustuvo komplektas, standartinio vonios kambario segmente. Spintelė pagaminta iš laminuotos medžio drožlių plokštės. Stalčių bėgeliai turi švelnaus uždarymo funkciją. Komplekte keraminis, ant baldo pastatomas praustuvas su anga maišytuvui ir perlaja. Pagrindiniai privalumai:

  • Galimybė išsirinkti iš keturių spinetelės spalvų už tą pačią kainą;
  • Gamintojas suteikia 5-ių metų garantiją;
  • Yra atstovybė ir servisas Lietuvoje, todėl užtikrinamas operatyvumas, esant reikalui;
Išparduota
Spalva
Gaukite į namus už 10,99€Po užsakymo - atsiimkite nemokamai: Taikos pr. 141, Kaunas (išskyrus buitinę techniką)

Jums taip pat gali patikti

Turite klausimų?

Jei norite įsitikinti ar ši prekė yra Jums tinkama arba reikia patarimo, parašykite mums. Susisieksime per 1 darbo valandą!

Charakteristikos

R0572Y8promo
Garantija (m)
5 metai
Plotis mm
600 mm
Gylis mm
450 mm
Aukštis mm
565 mm

Aprašymas

Ideal Standard - tai ilgametę (daugiau kaip 100 metų) patirtį turintis, pasaulyje gerai žinomas, vonios įrangos gamintojas. Įmonė gamina praktiškai visą įrangą, skirtą vonios kambariui (išskyrus dušo trapus ir džiovintuvus). Produkcija gaminama Europos gamyklose: Čekijoje, Vokietijoje, Bulgarijoje, Italijoje, Didžiojoje Britanijoje. 2023 metais Ideal Standard įmonę nupirko Villeroy&Boch grupė, tad ateityje galima tikėtis tik dar geresnių sprendimų ir asortimento gausos. Šiek tiek detalių apie įmonę: 

  • Ideal Standard grupėje dirba apie 8500 darbuotojų;
  • Per metus gamintojas parduoda ~7 milijonus vienetų keramikos, ~7 milijonus vienetų maišytuvų, ~1 milijoną vienetų dušo padų ir vonių;
  • Europoje gamintojas yra 3-čias pagal keramikos pardavimus, 3-čias pagal maišytuvų pardavimus;
  • Gamintojo dizaino kūrimo centras – Milanas, Italija;
  • Gamintojo inovacijų kūrimo centrai – Vokietija ir Didžioji Britanija;
  • Gamintojo pagrindinė būstinė – Belgija.

Ideal Standard įvertintas apdovanojimais ne tik už daiktų dizainą, tačiau ir tvarumo įsipareigojimus. Daugelis inovacijų ir sprendimų sukurta, kad gaminant, pakuojant ir transportuojant gaminius būtų sunaudota kuo mažiau išteklių ir sumažinta tarša gamtai. Nuoroda į gamintojo puslapį.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį